View Full Version : Error Message Generic Host Win32 Services

11-24-2003, 11:13 AM
I haev just loaded a copy of Cubase SX onto my PC and am now getting the Error message

Generic host process for WIn32 Services.

The detials state that the is problem with files

svchost.exe.mdmp and

I can not find the second file when i do a search but find three copies of the first file in various locations.

I am running win XP. Any help would be appreciated.

11-24-2003, 11:59 AM
svchost.exe = a virus I think unless this is in task manager that you're seeing it. Search the forum for that name. Did the system reboot after install? That would be an almost sure sign that a virus had installed.

11-24-2003, 12:05 PM
wow i have, like 4 of these, guess i am doomed :lol:


11-24-2003, 12:11 PM
No you just have a lot of evil crap running in that image. :P

He's talking about svchost.exe.mdmp. Notice the extension.

Unless that's a product of a crash and memory dump, I don't know what else it could be.

11-24-2003, 12:13 PM
evil crap? what the heck r u talking about? :P

i run a clean ship :D

and balamm, shouldn&#39;t ur mom be tucking u in now? it&#39;s like 3:10 am... <_<

11-24-2003, 12:16 PM
My mom? You trying to give me nightmares? :blink:

I think you must have mistaken me for someone a bit younger ;)

11-24-2003, 12:18 PM
Originally posted by balamm@24 November 2003 - 12:16
My mom? You trying to give me nightmares? :blink:

I think you must have mistaken me for someone a bit younger ;)
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

nah i know ur the former admin balamm

yes i am gonna track ur ass, yes i will :lol:

11-24-2003, 12:22 PM
9** H St Blaine WA 98231

Surely you can figure out the last 2 house numbers :lol: You only live a few miles away :D

11-24-2003, 12:29 PM
last time i checked vancouver doesn&#39;t have blaine st/av/rd :lol:

where else could u be??? hmmmm....

11-24-2003, 12:33 PM
jump to your telus( <_< ) home page and look it up. I thought for sure WA and 98231 would be a dead giveaway :huh:

11-24-2003, 12:52 PM
oh wow that didn&#39;t look like a zip number, if you live in the US...

not a PO box NO either cuz canada post doesn&#39;t know that shit

i have no idea about WA lol

guess i can&#39;t track shit at this hour :lol:

11-24-2003, 03:22 PM
Thanks for your response balamm.

yes the system did haev to reboot after the new software (crack) was installed but that is the way the install for Cubase SX works. I did download the sw via Kaza and i do not have any anti virus software running.

I am now getting the error message everytime i switch the machine on.

I asume that i should download and run some antivirus software before doing anything else.

11-24-2003, 08:14 PM
Lesson learned I hope. Never run any file sharing program without AV running.
Hiding a trojan or virus in an archive is extremely easy and those that will know there are some who won&#39;t catch it. From there, it&#39;s just a matter of time before it spreads to a system worth raping.
Don&#39;t assist the process.

11-24-2003, 11:02 PM
balamm nailed it again <_<

11-24-2003, 11:17 PM
Go here and run this on-demand virus scanner of Nod32. (http://klboard.ath.cx/index.php?showtopic=80480)

Nod32 I think is the best, It scanned my whole computer in 5 min, and the other ones take like 14 min.

11-25-2003, 03:25 PM
Thanks for your replies everyone.

balam, yes i was an idiot to run a p2p download without any AV software.

I ran some AV progs last night and discovered 41 files with virii. All been cleaned or deleted now. Thanks for you help.

I am now running Panda AV. I also ran Trend micro House call which discovered some viri that PAnda did not.