PDA

View Full Version : Gta Iii



fred devliegher
03-11-2004, 09:29 PM
I bought - yes bought , as in "paid 5 for a legit copy" - GTA 3. Installation went fine , both disks look OK. So far , so good.

However , when I actually try to run the damn thing , It'll show the Rockstar logo , the CD spins up, then ... nothing.

<_<

No error message , no nothing - it just minimizes and sits there in the &#39;bar. Not funny.

Win XP Pro , above and beyond recommended spec , ATI card.

I&#39;ll let this wee fellow do the talking -

:helpsmile:

fred devliegher
03-12-2004, 06:13 PM
Nevermind... patch 1.1 did the trick. How my face is red.

:">

{I}{K}{E}
03-12-2004, 06:45 PM
:lol:

fred devliegher
03-12-2004, 09:23 PM
G*dd*mnit &#33; Got it working once , now it&#39;s back to it&#39;s old tricks. Is there anyone who knows why this is happening ?

Samurai
03-12-2004, 09:32 PM
I know turning trails off in your GTA3 settings fixes a lot of problems but that&#39;s if you can get there. Otherwise try giving the disc some air by throwing it out of window ;)

fred devliegher
03-13-2004, 03:42 PM
Getting well and truly pissed now...

GTA III works - sometimes. About once every five tries.
Vice City minimizes too - when I click it , the start screen appears for a split second before it shrinks again.

Reinstall didn&#39;t help. What else ?