Your Ad Here Your Ad Here
Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 10 of 22

Thread: Ati Radeon 9600 (pro)

  1. #1
    Keikan's Avatar ........
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Edmonton (Not Enfield)
    Age
    27
    Posts
    3,771
    Ok for my new pc i need a graphics card and i'm not made out of money so no Saffphire 9800pro for me, so i looked at the ATI radeon 9600PRO 128mb around $280 cnd is the 9600pro any good?
    Ohh noo!!! I make dribbles!!!

  2. ** REGISTER to REMOVE This Ad On The Site!! **
    Your Ad Here Your Ad Here
  3. Software & Hardware   -   #2
    mogadishu's Avatar {}"_++()_><.,{}}[":+
    Join Date
    Jun 2003
    Posts
    2,759
    I think thats the best one out there thats not above 300 bucks. I personally have the geforce fx 128mb.. got it for 60&#036; works like a charm.
    signature removed, check the boardrules.

  4. Software & Hardware   -   #3
    Keikan's Avatar ........
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Edmonton (Not Enfield)
    Age
    27
    Posts
    3,771
    I&#39;m like ATI better, i always had ATI like the one i have right now ATI Rage 128 it&#39;s a good card well ofcourse not now
    Ohh noo!!! I make dribbles!!!

  5. Software & Hardware   -   #4
    The Radeon 9600 is a nice selection, but I would still go for the 9500 pro if you can find one cheaper, as it has 8 pixel pipelines as opposed to the 9600 pro.

  6. Software & Hardware   -   #5
    Keikan's Avatar ........
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Edmonton (Not Enfield)
    Age
    27
    Posts
    3,771
    There are no 9500pro&#39;s at my local stores
    Ohh noo!!! I make dribbles!!!

  7. Software & Hardware   -   #6

  8. Software & Hardware   -   #7
    Keikan's Avatar ........
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Edmonton (Not Enfield)
    Age
    27
    Posts
    3,771
    No i&#39;m 13 and my mom won&#39;t use her credit card for shopping on internet/tv
    Ohh noo!!! I make dribbles!!!

  9. Software & Hardware   -   #8
    Wolfmight's Avatar Poster BT Rep: +1
    Join Date
    Feb 2003
    Location
    Location: Location:
    Posts
    5,873
    I heard 9500 Pro is faster than 9600 Pro.. it costs more too.
    ATI took away the 8 pixel pipelines on 9600 Pro and used 4 instead.. it is slower.

  10. Software & Hardware   -   #9
    Keikan's Avatar ........
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Edmonton (Not Enfield)
    Age
    27
    Posts
    3,771
    9500pro is like rare here
    Ohh noo!!! I make dribbles!!!

  11. Software & Hardware   -   #10
    You could ask you local vendor if they will open a regular 9500 box for you and then see if if the ram chips look like:


    If so, buy it and you are very likely to be able to mod it to a 9700 pro.

    If it looks like this

    you can read about this more here



    then you might be able to convert it to a 9500 pro for the price of the 9500 non pro.


    What is up with all of you youngsters on this board?

Page 1 of 3 123 LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •