Your Ad Here Your Ad Here
Results 1 to 7 of 7

Thread: .cue File Creation?

  1. #1
    Poster
    Join Date
    Dec 2002
    Location
    Hong Kong
    Posts
    50
    I downloaded several bin files without their cue, is there a prog out there which makes one for you by reading the bin? i dun wanna make it myslef 'cause i get all confused...

    i have nero, winISO and cdmage....can they help me? i don't want to burn with bin i ust wanna make cue files...

    Thanks

  2. ** REGISTER to REMOVE This Ad On The Site!! **
    Your Ad Here Your Ad Here
  3. Games   -   #2
    Poster
    Join Date
    Dec 2002
    Location
    Hong Kong
    Posts
    50
    11 views and no response yet?

  4. Games   -   #3
    Poster
    Join Date
    Jan 2003
    Location
    Portugal
    Posts
    863
    Just open up Nero, go to 'File' > 'Burn Image...' then in the popup dialog box choose 'All Files (*.*)', browse to the .bin file you want to burn and open it.

    Another popup dialog box should appear saying 'Foreign image settings'.
    Make sure the 'Type of image' is 'Data Mode 1' and the 'Raw data' box is checked.

    Click 'OK', choose your burning options (Disc-At-Once must be chosen) and burn away. B)

  5. Games   -   #4
    Poster
    Join Date
    Dec 2002
    Location
    Hong Kong
    Posts
    50
    yeah...but i want it to output a cue file, not jsut for burning...thanks

  6. Games   -   #5
    Poster
    Join Date
    Dec 2002
    Location
    Hong Kong
    Posts
    50
    how di i CREATE a cue file non-manually (i.e. not using notepad)?

  7. Games   -   #6
    frankbo
    Guest
    Use CDmage (download from Kazaa) to open the bin as raw file then this will prompt you
    to choose type of image, so for a game choose CDROM then this will save a .cue file in the
    same folder as the bin image.

    You can open the .cue file with notepad and just check that it looks ok and delete any directory
    entries that CDMAGE made.

    This how i make cue files for bin images.


  8. Games   -   #7
    NikkiD's Avatar Yen?
    Join Date
    Nov 2002
    Location
    Port Dover, Ontario
    Age
    44
    Posts
    4,413
    I'm moving this topic to General Problems and Questions - not really Kazaa Lite related.

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •