Your Ad Here Your Ad Here
Results 1 to 7 of 7

Thread: No Sound On My Movie

  1. #1
    I just downloaded wind tlakers and i can get no sound. picture quality perfect but on sound. I got the nimo pack and x-vid installed. i have unistalled them both now.

    Any one know whars rong?

  2. ** REGISTER to REMOVE This Ad On The Site!! **
    Your Ad Here Your Ad Here
  3. Movies & TV   -   #2
    Poster
    Join Date
    Dec 2002
    Posts
    140
    Its because you dont have AC3

    If I were you I would uninstall Nimo and X-Vid

    Divx Total Pack has everything you need DivxTotalPack

  4. Movies & TV   -   #3
    BROCKSTER's Avatar Poster
    Join Date
    Dec 2002
    Location
    united kingdom
    Posts
    1,112
    i reccomend the k lite pack its got allmost everythin u needk lite codec pack

  5. Movies & TV   -   #4
    Poster
    Join Date
    Dec 2002
    Posts
    140
    Ya that works too

  6. Movies & TV   -   #5
    cheers guys, all sorted now

  7. Movies & TV   -   #6
    Can't go much wrong with the k-lite codec pack from what i hear

  8. Movies & TV   -   #7
    Poster
    Join Date
    Dec 2002
    Location
    Newark, Delaware
    Posts
    34
    Originally posted by DWC@16 February 2003 - 20:29
    Its because you dont have AC3

    If I were you I would uninstall Nimo and X-Vid

    Divx Total Pack has everything you need DivxTotalPack
    Thanks DWC, You helped solve my prob.

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •