Your Ad Here Your Ad Here
Results 1 to 7 of 7

Thread: Ms Word Freezes Up When Inserting Clipart

  1. #1
    littlestevee's Avatar Nankan King
    Join Date
    Jun 2003
    Location
    on an island
    Posts
    214
    Just recently my MS Word 2002 has been FREEZING.
    When I try to insert clip art it freezes up...
    Emule Plus 1.1a

    MORE JELO FOR YOU
    Click Here

    WICKED RELEASE Click Here

  2. ** REGISTER to REMOVE This Ad On The Site!! **
    Your Ad Here Your Ad Here
  3. Software & Hardware   -   #2
    Retired
    Join Date
    Feb 2003
    Posts
    14,058
    did you installed the 2 or 3 service packs?

    if not do a windows update for office

  4. Software & Hardware   -   #3
    4play's Avatar knob jockey
    Join Date
    Jan 2003
    Location
    London
    Age
    34
    Posts
    5,530
    there has been recent problems with ms word mainly due to a expired verisign root certificate.

    source

    still adding the service packs would be a smart move as well.

  5. Software & Hardware   -   #4
    littlestevee's Avatar Nankan King
    Join Date
    Jun 2003
    Location
    on an island
    Posts
    214
    I think I have Serice Pack 1
    I've downloaded the updates...
    How do I get Service Pack 2 or 3?
    Emule Plus 1.1a

    MORE JELO FOR YOU
    Click Here

    WICKED RELEASE Click Here

  6. Software & Hardware   -   #5
    Retired
    Join Date
    Feb 2003
    Posts
    14,058
    Originally posted by littlestevee@13 January 2004 - 15:01
    I think I have Serice Pack 1
    I've downloaded the updates...
    How do I get Service Pack 2 or 3?
    http://office.microsoft.com/OfficeUpdate/default.aspx

  7. Software & Hardware   -   #6
    4play's Avatar knob jockey
    Join Date
    Jan 2003
    Location
    London
    Age
    34
    Posts
    5,530
    here try the office autoupdates.

  8. Software & Hardware   -   #7
    littlestevee's Avatar Nankan King
    Join Date
    Jun 2003
    Location
    on an island
    Posts
    214
    Hi again,
    It turns out that I need a file called "proplus.msi" to finish the installation....

    BUT

    I cannot find that file on my system.

    BTW I got my Office Package from Kazzalite

    So, I don't know if I have that file on my computer. I did a search for it and nothing came up!

    Thanks again,
    Steve
    Emule Plus 1.1a

    MORE JELO FOR YOU
    Click Here

    WICKED RELEASE Click Here

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •