Your Ad Here Your Ad Here
Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 10 of 22

Thread: Hash Problem I've Noticed

  1. #1
    I read in another thread where a user was having problems with sig2Dat's and whenever that user clicked on a link, it opened up another page with the 404 Error. Well, I just noticed it when I posted a hash and now it seems I must fix the rest of my hashes just in case. I'm currently surfing with I.E. 6. It happens when someone posts a hash as a hybrid [URL] style. It works fine when posted as hybrid quicklink HTML style though. I just felt like saying this in case anything else comes up about this.

  2. ** REGISTER to REMOVE This Ad On The Site!! **
    Your Ad Here Your Ad Here
  3. File Sharing   -   #2
    The URL gives an http to the link, it seems to be causing problems.

  4. File Sharing   -   #3
    imported_uncle_cracker
    Guest
    Originally posted by The_Great_Dude@28 February 2003 - 03:52
    The URL gives an http to the link, it seems to be causing problems.
    hello guys ...

    sure, the "http" causes this problem you talked about.
    read this from paul.

    my prob, you already know is different. but now i am sure it causes by wrong reg entries concerning installation of speeduptool from sharemonkey and deinstallation of it.

    cu

  5. File Sharing   -   #4
    imported_computerfreak76
    Guest
    im having a problem with hashes too i think.

    whenever i enter a hash lately it never finds the files it trys to connect to a user named dummy@Dummy-Net.com.

    is anyone else seeing this or is it just me?

  6. File Sharing   -   #5
    imported_uncle_cracker
    Guest
    Originally posted by computerfreak76@28 February 2003 - 16:43
    im having a problem with hashes too i think.

    whenever i enter a hash lately it never finds the files it trys to connect to a user named dummy@Dummy-Net.com.

    is anyone else seeing this or is it just me?
    i see this user too. don't know what it is.
    so let's wait and look

    cu

  7. File Sharing   -   #6
    Poster
    Join Date
    Dec 2002
    Location
    Europe
    Posts
    118
    im having a problem with hashes too i think.

    whenever i enter a hash lately it never finds the files it trys to connect to a user named dummy@Dummy-Net.com.

    is anyone else seeing this or is it just me?
    @uncle_cracker and @computerfreak76
    Maybe, you should finally read the damn F.A.Q and stop asking stupid questions!!!

  8. File Sharing   -   #7
    FuNkY CaPrIcOrN's Avatar Poster
    Join Date
    Oct 2002
    Location
    Louisville Kentucky
    Age
    41
    Posts
    7,412
    Originally posted by Dieselpower@28 February 2003 - 15:17
    im having a problem with hashes too i think.

    whenever i enter a hash lately it never finds the files it trys to connect to a user named dummy@Dummy-Net.com.

    is anyone else seeing this or is it just me?
    @uncle_cracker and @computerfreak76
    Maybe, you should finally read the damn F.A.Q and stop asking stupid questions!!!
    Ewwwwwwwwwww.

  9. File Sharing   -   #8
    omg, thank god i post in normal style but i think its better in normal style
    quicklinks is for lazy people who don't like left clicking

  10. File Sharing   -   #9
    Poster
    Join Date
    Dec 2002
    Location
    Europe
    Posts
    118
    Originally posted by lunatacs@28 February 2003 - 23:38
    omg, thank god i post in normal style but i think its better in normal style
    quicklinks is for lazy people who don't like left clicking
    Post hybrid hashes - it is the best way for all. Everybody will be satisfied.
    Like here: http://www.klboard.ath.cx/bb/index.php?act...ST&f=16&t=18019

  11. File Sharing   -   #10
    imported_uncle_cracker
    Guest
    Originally posted by Dieselpower@28 February 2003 - 21:17
    im having a problem with hashes too i think.

    whenever i enter a hash lately it never finds the files it trys to connect to a user named dummy@Dummy-Net.com.

    is anyone else seeing this or is it just me?
    @uncle_cracker and @computerfreak76
    Maybe, you should finally read the damn F.A.Q and stop asking stupid questions!!!
    sorry ... but which question do you mean???

    i cannot read any from me here in this topic.

    in the verified section there are many quicklinks, so you have to click on it.

    and my prob with dksigtool.exe written in another topic was about screwed reg entries caused by speeduptool from sharedmonkey. but with the friends here at the board, we solved the problem.

    so what???

Page 1 of 3 123 LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •