Your Ad Here Your Ad Here
Results 1 to 8 of 8

Thread: Radeon 9000pro & Tv-out

  1. #1
    Poster
    Join Date
    Dec 2002
    Location
    ONTARIO, CANADA
    Posts
    109
    Downloaded a few movie and was wanting to watch'em on the TV instead of my monitor. There's no quality at all Looks like interference (if I ever saw it) like when you see a computer screen being filmed on tv with resolution lines slowly going bottom to top. no sharp edges. Could it be the rca cord I'm using?(I'm using the patch-cord that comes with the PS1 "red/yellow/white").

  2. ** REGISTER to REMOVE This Ad On The Site!! **
    Your Ad Here Your Ad Here
  3. Software & Hardware   -   #2
    Poster
    Join Date
    Dec 2002
    Location
    HELL-you will be too_$oon enough
    Posts
    1,725
    YOU MAY ALSO HAVE THE WRONG REFRESH RATE ON YOUR SETTINGS

  4. Software & Hardware   -   #3
    Supernatural's Avatar Poster
    Join Date
    Feb 2003
    Location
    New York
    Age
    32
    Posts
    1,123
    Yea, the resolution and refresh have the adjusted accordingly to be veiwed probably on a television. I have no idea what these settings are, however. Check the manual or the website.

  5. Software & Hardware   -   #4
    Skillian's Avatar T H F C f a n BT Rep: +1
    Join Date
    Dec 2002
    Posts
    1,806
    You might also want to try using a decent cable. The difference in quality between a cheap crappy cable and a decent one is pretty big.

    Edit: Try also not to run the cable alongside other cables. Unless the cable is shielded it can receive interference.

  6. Software & Hardware   -   #5
    change the "dot crawl" setting in your ATI drivers.

  7. Software & Hardware   -   #6
    Poster
    Join Date
    Feb 2003
    Posts
    54
    I've gotten the same card and I have watched tons of movies on my tv and they work perfect... Are they poor quality movies?

  8. Software & Hardware   -   #7
    Poster
    Join Date
    Dec 2002
    Location
    ONTARIO, CANADA
    Posts
    109
    I've tried many (all) refresh rates from 60 to 100. I'm thinking it's the cords, when I the rez and both the monitor and tv go "black" for a second there's lines of distortion on the tv (interference?).

    YOU MAY ALSO HAVE THE WRONG REFRESH RATE ON YOUR SETTINGS
    sorry if I offended you(capps), but you don't have to yell

  9. Software & Hardware   -   #8
    Originally posted by Skillian@2 March 2003 - 04:41
    You might also want to try using a decent cable. The difference in quality between a cheap crappy cable and a decent one is pretty big.

    Edit: Try also not to run the cable alongside other cables. Unless the cable is shielded it can receive interference.
    I can verify this.
    I used to have a 10 mtr cable to my tv,with awful picture result,
    recently I bought a 5 mtr cable and I now have good picture & sound.

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •