Your Ad Here Your Ad Here
Results 1 to 5 of 5

Thread: Codec Dont Work

  1. #1
    BANNED
    Join Date
    Feb 2003
    Location
    Australia
    Posts
    2,397
    i installed kazaa codec 1.6 so i could see the video on one of th movie files now when i open the movie file the stupid fav error of XP comes up it crashes and says its been closed down would u like to send the error the report to MS (YEAH RIGHT&#33 I tryed re installing it didnt work i tryed installed SLD codec 1.3 when i clicked on the setrup file guess what???? my fav error what the hell do I do???

  2. ** REGISTER to REMOVE This Ad On The Site!! **
    Your Ad Here Your Ad Here
  3. Software & Hardware   -   #2
    Darth Sushi's Avatar Sushi Lord
    Join Date
    Sep 2002
    Location
    Corisant
    Posts
    5,813
    Try this codec package: DivXTotalPack1.2: Click Here. (It's an Italian site)

    It has all the audio/video codecs you'll likely need!

  4. Software & Hardware   -   #3
    Poster
    Join Date
    Jan 2003
    Posts
    9,946
    Originally posted by adthomp@9 March 2003 - 03:59
    i installed kazaa codec 1.6 so i could see the video on one of th movie files now when i open the movie file the stupid fav error of XP comes up it crashes and says its been closed down would u like to send the error the report to MS (YEAH RIGHT&#33 I tryed re installing it didnt work i tryed installed SLD codec 1.3 when i clicked on the setrup file guess what???? my fav error what the hell do I do???
    The codecs you mention do work, I have used both of them and am currently using the K-Lite one, which does a very good job.

    The one thing which can cause a problem is installing packs when others are there. They seem to conflict somehow.

    Can I suggest that you go to add remove programs and remove all codecs and packs. Then install the one you want. Like I said earlier either of the ones you mentioned, or the one DS suggests should work. K-Lite codecs is great for me.

    Please let us know how you get on.

  5. Software & Hardware   -   #4
    BANNED
    Join Date
    Feb 2003
    Location
    Australia
    Posts
    2,397
    thanks for the reply guys i figured out the problem it was the clash of codecs together.

  6. Software & Hardware   -   #5
    Poster
    Join Date
    Jan 2003
    Posts
    9,946
    Originally posted by adthomp@9 March 2003 - 12:23
    thanks for the reply guys i figured out the problem it was the clash of codecs together.
    Thanks for leting us know. It's always good to hear how something works out. Particularly a happy ending.

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •