Your Ad Here Your Ad Here
Results 1 to 10 of 10

Thread: Simcity 4

  1. #1
    ok im new to burning games will i use cdrwin and i burned both .bin files to 2 separate discs and it install from the first disc fine but when it asks for the second disc i put it in and it still asks for the second disc its like it is not reading i would appreciate any help thx

  2. ** REGISTER to REMOVE This Ad On The Site!! **
    Your Ad Here Your Ad Here
  3. Games   -   #2
    Poster
    Join Date
    Dec 2002
    Location
    HELL-you will be too_$oon enough
    Posts
    1,725
    are you sure its trying to install from the correct drive?
    if so try mounting them with daemon tools.
    you may also have a corrupted version.
    IF that's the case you may have to redownload it.
    check my sig

  4. Games   -   #3
    Poster
    Join Date
    Mar 2003
    Posts
    64
    i have the same problem and i tried with demond tolls and it did not work....

    what can i do??????????????????????????????

  5. Games   -   #4
    nope deamon tools does not work
    and i know the file is good because it is verified

  6. Games   -   #5
    MagicNakor's Avatar On the Peripheral
    Join Date
    Nov 2002
    Posts
    5,401
    The file may be good, but it could have become corrupt during your download. Kazaa doesn't have very good error managment.

    things are quiet until hitler decides he'd like to invade russia
    so, he does
    the russians are like "OMG WTF D00DZ, STOP TKING"
    and the germans are still like "omg ph34r n00bz"
    the russians fall back, all the way to moscow
    and then they all begin h4xing, which brings on the russian winter
    the germans are like "wtf, h4x"
    -- WW2 for the l33t

  7. Games   -   #6
    Poster
    Join Date
    Mar 2003
    Posts
    64
    should i get the game with emule?

  8. Games   -   #7
    i redownload it and burned it with cdrwin in mode 2 and 2352 and now it works fine

  9. Games   -   #8
    MagicNakor's Avatar On the Peripheral
    Join Date
    Nov 2002
    Posts
    5,401
    Originally posted by gal@18 March 2003 - 18:19
    should i get the game with emule?
    Yes. If you're trying to get big files, eMule is the way to go.

    things are quiet until hitler decides he'd like to invade russia
    so, he does
    the russians are like "OMG WTF D00DZ, STOP TKING"
    and the germans are still like "omg ph34r n00bz"
    the russians fall back, all the way to moscow
    and then they all begin h4xing, which brings on the russian winter
    the germans are like "wtf, h4x"
    -- WW2 for the l33t

  10. Games   -   #9
    Wtf is emule?

  11. Games   -   #10
    njs12345's Avatar Poster
    Join Date
    Nov 2002
    Location
    inside your head, and you can't get me out, mwahahaha
    Posts
    77
    eMule is another p2p program. Look here for more info. Anyway, there are ways around the corruption in CD images. Get winiso cough*kazaa* cough and use it to extract the files that were corrupt in the folder where you installed it.

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •