Your Ad Here Your Ad Here
Results 1 to 4 of 4

Thread: Winamp 5 And My Speaker Setup

  1. #1
    I have the Logitech Z-640 speakers. I believe my setup is in 6 channel. I am NOT using a soundcard, i am using the integrated sound on my mobo (Asus P4P800-E Deluxe). My problem is that the sound outputs to the front R & L speakers and the woofer, but not the center speaker or the rear ones. When I use the media program that comes with my mobo, it plays through all the speakers (i'm assuming it simulates the 6ch sound to output through all speakers). Does anyone know how to get Winamp 5 to play through all my speakers as well?


  2. ** REGISTER to REMOVE This Ad On The Site!! **
    Your Ad Here Your Ad Here
  3. Software & Hardware   -   #2
    Join Date
    Jul 2003
    DUde, i have the same speakers, arent they cool?

    Ok now with your prob, just get an 5.1 OUTPUT PLUG-IN for Winamp,

    Found HERE

    Hope it helps, :music1:

  4. Software & Hardware   -   #3
    Finally got around to reading your reply...
    too bad its to late to actually try it out (everyone else is sleeping)

    On the speakers:
    Yes, they are very cool. I've never had my desk shake from a woofer before
    From what i've heard so far, they're great. For under $70, you can't beat em.

    Thanks for the link, I'll give it a shot tomorrow and hope for the best.

  5. Software & Hardware   -   #4
    RGX's Avatar Unstoppable
    Join Date
    Mar 2003
    I have the exact same speakers and the exact same problem, thankyou very much for the link and yes these speakers rock.


Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts