Your Ad Here Your Ad Here
Results 1 to 5 of 5

Thread: Fifa 2003 Help?

  1. #1
    ahctlucabbuS's Avatar <
    Join Date
    Jan 2003
    Location
    Oslo
    Posts
    2,008
    The problem occurs when the game asks me to insert CD 2. I insert the disc and press OK, but nothing happens...
    Funny thing is that cd 1 had like 102 corrupted sectors, and seems to work fine after i used CD-mage. However I can`t run the corrupted free disc 2&#33;

    Any ideas?

    EDIT: Don`t know if this is relevant, but I did try to run cd2 with DAEMON tools as well. Didn`t help..

  2. ** REGISTER to REMOVE This Ad On The Site!! **
    Your Ad Here Your Ad Here
  3. Games   -   #2
    Poster
    Join Date
    Jan 2003
    Location
    Portugal
    Posts
    863
    If CD 2 is corrupted you shouldn&#39;t have high hopes in it to work.

    Anyway, did you replace the file fifa2003.exe with the crack?
    It should be in a folder called "Crack", in CD 1.
    If there isn&#39;t any or it doesn&#39;t work, try another crack from MegaGames.

  4. Games   -   #3
    ahctlucabbuS's Avatar <
    Join Date
    Jan 2003
    Location
    Oslo
    Posts
    2,008
    No CD 2 is not corrupted, but I can`t see why replacing fifa2003.exe with the crack should affect the installation. Not an expert though, I`ll try it B)

  5. Games   -   #4
    njs12345's Avatar Poster
    Join Date
    Nov 2002
    Location
    inside your head, and you can't get me out, mwahahaha
    Posts
    77
    Originally posted by DataMore@21 March 2003 - 17:53
    If CD 2 is corrupted you shouldn&#39;t have high hopes in it to work.

    Anyway, did you replace the file fifa2003.exe with the crack?
    It should be in a folder called "Crack", in CD 1.
    If there isn&#39;t any or it doesn&#39;t work, try another crack from MegaGames.
    I think datamore thought that you had already installed it

    The only thing to do is redownload it, thats the harsh truth with CD images

  6. Games   -   #5
    ahctlucabbuS's Avatar <
    Join Date
    Jan 2003
    Location
    Oslo
    Posts
    2,008
    Well it seems to work now. I converted the bins to iso and used daemon tools once more. This time unmounting all drives before opening cd 2 when it asked.
    Guess my problem was that I was not using the same cd drive for both CDs

    Lets just hope it runs smoothly, and thanks for responding btw

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •