Your Ad Here Your Ad Here
Results 1 to 3 of 3

Thread: Longhorn Vga Graphics Problem..

  1. #1
    Wolfmight's Avatar Poster BT Rep: +1
    Join Date
    Feb 2003
    Location
    Location: Location:
    Posts
    5,873
    I'm useing WMware Workstation to install longhorn, i got it all installed and everything but the graphics are horrible!! 4 color..small res...argg my eyes
    I use a GeForce 2 64mb graphics card.
    I tried useing the WMware tools (which worked in my Windows ME VM), but they dont work in longhorn. (i set the thing to Windows XP Pro in the WMware settings when installing too. The *Other* setting didnt allow the tools.)
    I also tried useing the Nvidia drivers CD..etc..
    How do I fix this?

  2. ** REGISTER to REMOVE This Ad On The Site!! **
    Your Ad Here Your Ad Here
  3. Software & Hardware   -   #2
    Poster
    Join Date
    Mar 2003
    Location
    South Cali where the beach is warm and the babes are hott!!!
    Posts
    155
    longhorn has sooo many bugs, why use it yet????

    it's basically XP with a few new things.....
    and a lot of crap.......

    stay with XP, no known security flaws (with the patches) and no bugs.......(best that Microshaft could come up with...)

  4. Software & Hardware   -   #3
    Wolfmight's Avatar Poster BT Rep: +1
    Join Date
    Feb 2003
    Location
    Location: Location:
    Posts
    5,873
    jus testin it..but heck it should atleast support Nvidia! lol
    I mean Nvidia and Radeon come first before all the other cards.

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •