Your Ad Here Your Ad Here
Results 1 to 6 of 6

Thread: Connect To Multiple Servers

  1. #1
    Infested Cats's Avatar Mike Victory
    Join Date
    Sep 2002
    Location
    Brooklyn, NY
    Age
    31
    Posts
    1,168
    I was wondering if it was possible to connect to multiple servers in one mIRC window, upon the initial opening of mIRC. Is there some sort of command i can enter in the "perform options"?

    Any help would be appreciated.

  2. ** REGISTER to REMOVE This Ad On The Site!! **
    Your Ad Here Your Ad Here
  3. Software & Hardware   -   #2
    Poster
    Join Date
    Feb 2003
    Posts
    44
    You can on Trillian Pro... I'm not sure on mIRC... I know you can't on the older ones... Haven't used it since Trillia came out.

  4. Software & Hardware   -   #3
    Infested Cats's Avatar Mike Victory
    Join Date
    Sep 2002
    Location
    Brooklyn, NY
    Age
    31
    Posts
    1,168
    i know it's IS possible to connect to multiple servers in mirc, but how can i connect to multiple servers upon connection??

  5. Software & Hardware   -   #4
    Poster
    Join Date
    Dec 2002
    Location
    USA
    Posts
    515
    I dunno of any way to have a certian amount of server connection windows open upon startup of mirc
    You could put
    /server -n
    into the "perform options" thing and that'll spawn a new server connection window, but it won't do it until you actually connect to a server though (and it'll do that for every server you connect to.... i.e. if you connect to p2pchat it'll open a new window, then if you connect to another server it'll open a new one and so on)....

  6. Software & Hardware   -   #5
    Infested Cats's Avatar Mike Victory
    Join Date
    Sep 2002
    Location
    Brooklyn, NY
    Age
    31
    Posts
    1,168
    so, could i do something like this in the "perform box"?:

    /s irc.p2pchat.net
    /j #KLchat

    /s -n irc.gamesnet.net
    /j #whatever

  7. Software & Hardware   -   #6
    Poster
    Join Date
    Dec 2002
    Location
    USA
    Posts
    515
    yeah that should work..
    if you want that second server window to connect to gamesnet.net when it launches it, use /server -m irc.gamesnet.net, than /join #whatever instead of -n

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •