Your Ad Here Your Ad Here
Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 16

Thread: Iso

  1. #1
    Tormentor's Avatar Searching The People
    Join Date
    Mar 2003
    Location
    Kelowna, B.C Canada
    Age
    27
    Posts
    1,231
    When I try to burn a ISO files a donwloaded from kazaa lite with NERO it wont reconize them.
    Does anyone know a good burning program that reconize ISO files?
    - Unleash The Power Of The Wii, Unlock It Today!
    http://www.castabet.net

  2. ** REGISTER to REMOVE This Ad On The Site!! **
    Your Ad Here Your Ad Here
  3. Software & Hardware   -   #2
    Forum Star
    Join Date
    Jun 2002
    Posts
    1,407
    Do you get some kind of error?


    It could be possible that the iso somehow got corrupted while downloading. That can happen.

    You can open iso files with programs like WinISO and WinRAR. Those can tell you whether the file is corrupted or not.

  4. Software & Hardware   -   #3
    Tormentor's Avatar Searching The People
    Join Date
    Mar 2003
    Location
    Kelowna, B.C Canada
    Age
    27
    Posts
    1,231
    No errors but when i go into nero and go open and search for the file it dosnt show it only shows up when it is in .nri format
    - Unleash The Power Of The Wii, Unlock It Today!
    http://www.castabet.net

  5. Software & Hardware   -   #4
    When you go to choose the .iso, the drop-down box under where you type the filename in (or left of "cancel" i think), click the arrow to drop the box down and look toward the bottom where it has .iso, .cue and such. Choose that and you should be able to burn your iso. Hope that wasn't too confusing.

  6. Software & Hardware   -   #5
    Tormentor's Avatar Searching The People
    Join Date
    Mar 2003
    Location
    Kelowna, B.C Canada
    Age
    27
    Posts
    1,231
    When I go to the drop down box it dosnt say .iso or .cue just .nra, .nri and somother crap.
    - Unleash The Power Of The Wii, Unlock It Today!
    http://www.castabet.net

  7. Software & Hardware   -   #6
    What version are you using? Make sure you have the latest one at http://www.nero.com

    hhmmmm, any ideas anyone else?

    Edit: I'm using 5.5.10.15 btw but .iso should be supported in older ones...

  8. Software & Hardware   -   #7
    Tormentor's Avatar Searching The People
    Join Date
    Mar 2003
    Location
    Kelowna, B.C Canada
    Age
    27
    Posts
    1,231
    So is 5.5.10.15 the newest version out there?
    - Unleash The Power Of The Wii, Unlock It Today!
    http://www.castabet.net

  9. Software & Hardware   -   #8
    nope, 5.5.10.20 is the latest one right now.

  10. Software & Hardware   -   #9
    Tormentor's Avatar Searching The People
    Join Date
    Mar 2003
    Location
    Kelowna, B.C Canada
    Age
    27
    Posts
    1,231
    maybe thats why i am runnung 5.5.9.0
    - Unleash The Power Of The Wii, Unlock It Today!
    http://www.castabet.net

  11. Software & Hardware   -   #10
    Tormentor's Avatar Searching The People
    Join Date
    Mar 2003
    Location
    Kelowna, B.C Canada
    Age
    27
    Posts
    1,231
    The newest version i can find on kazaa lite is version 5.5.9.14
    - Unleash The Power Of The Wii, Unlock It Today!
    http://www.castabet.net

Page 1 of 2 12 LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •