PDA

View Full Version : T3



NeoTheOne
07-02-2003, 05:47 PM
come on where is a working t3 copy :huh: :huh: :huh:

Jibbler
07-02-2003, 05:53 PM
Have you tried the theater? I saw this film last night and it was filled with more action than you could stand. ;)

AznRocky
07-02-2003, 05:57 PM
c mon its not that expensive i mean only like 6$!

NeoTheOne
07-02-2003, 06:14 PM
im saving money for a 200 gb harddrive

MetroStars
07-02-2003, 06:16 PM
God dam wish i had a camcorder so i could take it 2 my local cinema

ck-uk
07-02-2003, 06:25 PM
Originally posted by neotheone@2 July 2003 - 19:14
im saving money for a 200 gb harddrive
But theres no movie that can b enjoyed throught a cam,get backinup or deletin and
go to the cimema or save and buy the dvd :D

MetroStars
07-02-2003, 06:26 PM
a cam version of T3 would b great it's a start is in't

Agent Smart
07-02-2003, 06:38 PM
You can't watch movies like T3, and The Matrix: Reloaded for the first time on computer. Waching a [tmd] version of it after the theatre is fine.

KLMaster
07-02-2003, 06:41 PM
A cam is on IRC:

Flie name= Terminator.3.Rise.Of.The.Machines-wC-Cam Our Very Very 1st Release Enjoy!
Size=1.5Gb
Server=Saltek
Channel=#warez-company
Bot=wC-593

The bot seems to be offline at the moment and it was last uptated 820mins ago on ircspy.

MetroStars
07-02-2003, 06:43 PM
A cam is on IRC:
Flie name= Terminator.3.Rise.Of.The.Machines-wC-Cam Our Very Very 1st Release Enjoy!
Size=1.5Gb
Server=Saltek
Channel=#warez-company
Bot=wC-593

The bot seems to be offline at the moment and it was last uptated 820mins ago on ircspy.

It's a fake -- it's not on VCD Quality --

slammy_dunken
07-02-2003, 06:47 PM
Can't people just accept the fact that T3 isn't available right now? STOP MAKING ALL THESE USELESS POSTS ABOUT GETTING T3!!! :angry:

MetroStars
07-02-2003, 06:49 PM
Can't people just accept the fact that T3 isn't available right now? STOP MAKING ALL THESE USELESS POSTS ABOUT GETTING T3!!! 


I'll back this up --- It's all the noobs that r staring all these stupid T3 posts

NeoTheOne
07-02-2003, 06:50 PM
who are u calling newbee :angry: :angry: :angry: :angry: :angry:

slammy_dunken
07-02-2003, 06:53 PM
Originally posted by neotheone@2 July 2003 - 12:50
who are u calling newbee :angry: :angry: :angry: :angry: :angry:
If you don't want to be a n006 then you shouldn't have made this thread.

MetroStars
07-02-2003, 06:56 PM
neotheone well i think i was calling u a noob -- just like slammy_dunken said u should have posted this in the proper T3 thread ...

NeoTheOne
07-02-2003, 07:11 PM
well sorry <_< <_< <_< <_<

forq2
07-02-2003, 10:15 PM
it prob wont be readily avaliable until tomorrow or farther away. its worth the 6 bucks to go see it in the theatre. you cant say you cant afford that because even I can and i sack groceries for a living.

DVD PIRATE III
07-02-2003, 10:33 PM
it is avalible...just not on kazaa...if u got a T3 or T1 connection i do FTP dnt even waste my time pm&#39;ing me if u on cable or dsl , its too slow and i dont want to spend all day doing that shit

time is money...minutes rather than hours

remember that

<_< <_< <_< <_<

EnJoi
07-02-2003, 10:57 PM
Originally posted by MetroStars@2 July 2003 - 19:49

Can&#39;t people just accept the fact that T3 isn&#39;t available right now? STOP MAKING ALL THESE USELESS POSTS ABOUT GETTING T3&#33;&#33;&#33;*


I&#39;ll back this up --- It&#39;s all the noobs that r staring all these stupid T3 posts
amen

LINDOREZ
07-02-2003, 11:18 PM
Originally posted by EnJoi+2 July 2003 - 22:57--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (EnJoi @ 2 July 2003 - 22:57)</td></tr><tr><td id='QUOTE'> <!--QuoteBegin-MetroStars@2 July 2003 - 19:49

Can&#39;t people just accept the fact that T3 isn&#39;t available right now? STOP MAKING ALL THESE USELESS POSTS ABOUT GETTING T3&#33;&#33;&#33;*


I&#39;ll back this up --- It&#39;s all the noobs that r staring all these stupid T3 posts
amen [/b][/quote]
I agree stop asking for it, when it&#39;s avaliable we&#39;ll be sure to let everybody know. :D

i_have_a.d.d.
07-02-2003, 11:48 PM
Originally posted by slammy_dunken@2 July 2003 - 10:47
Can&#39;t people just accept the fact that T3 isn&#39;t available right now? STOP MAKING ALL THESE USELESS POSTS ABOUT GETTING T3&#33;&#33;&#33; :angry:
yea i think every 1 who likes free stuff can agree with this i dea
imean not every thing is that easy to get b4 the release dates
soemtimes waiting is the best way to enjoy a good movie
cause crapy quality can and will kill the movie for some ppl and later cause them 2 not like a great movie :/

MeMeMeSoHony
07-03-2003, 02:11 AM
DVD PIRATE , hehehe , i dont believe jack of what ur saying. That movies wont be there for another 10 days .....if you did have the movie by now u would have sent it to someone on IRC or bittorent . They ,irc ,, have alot of people with T1 and T3 connections. So stop bullshitting us , if you&#39;re willing to send anyone here a copy u must have been willing to send someone on IRC that damn movie. and u could also split the file up fool.....im pissed , i really am LIAR&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;&#33; :angry: <_<

Damnatory
07-03-2003, 02:56 AM
Originally posted by KLMaster@2 July 2003 - 19:41
A cam is on IRC:

Flie name= Terminator.3.Rise.Of.The.Machines-wC-Cam Our Very Very 1st Release Enjoy&#33;
Size=1.5Gb
Server=Saltek
Channel=#warez-company
Bot=wC-593

The bot seems to be offline at the moment and it was last uptated 820mins ago on ircspy.
Actually the pack you are talking about is actually a mpeg of 2fast2furious...

And its the only pack # that bot is DCC&#39;ing...