PDA

View Full Version : Need A Specific Codec



DeathScytheXxX
02-16-2003, 04:59 AM
I just got a certain movie that involves rings and lords of them (you can figure it out) and the picture is perfect quality, but the sound wont work. My friend, who has the same movie got an audio codec that let it play the sound, but he wont tell me which one it is. If any one knows, can you give me a heads up on it? thanks.

NMO
02-16-2003, 06:02 AM
I'm not sure what codec you need but you can try the klite codec pack...head over to developments and its a pinned topic(i think)...OR search for gspot on kazaa,this tells you which codec you need for a particular film and then just search on google for what you want...hope that helps :D

Supernatural
02-17-2003, 11:56 AM
Nimo Lite.

Zardoz
02-17-2003, 01:23 PM
Originally posted by DeathScytheXxX@16 February 2003 - 04:59
I just got a certain movie that involves rings and lords of them (you can figure it out) and the picture is perfect quality, but the sound wont work. My friend, who has the same movie got an audio codec that let it play the sound, but he wont tell me which one it is. If any one knows, can you give me a heads up on it? thanks.



He's not much of a freind.

VB
02-17-2003, 02:42 PM
You need the AC3 audio codec.

Get K-Lite Codec Pack 1.4 @ http://doa2.host.sk

markje
02-17-2003, 03:11 PM
just the ac3 filter is located

Ac3 filter download (http://sourceforge.net/project/showfiles.php?group_id=66022&release_id=129681)

choose ac3_0_63b.exe