PDA

View Full Version : Audio Codec For Insomnia Wanted To Know



Keighley-England
03-11-2003, 08:07 PM
[/QUOTE]could anybody tell me what audio codec the film insomnia uses. gspot tells me it is ac3(0x2000 dolby laboratories) but i cannnot find it anywhere. abrenrod@blueyonder.co.uk[QUOTE] :o

Crack_man
03-11-2003, 08:24 PM
Try install the AC3 codec in this forum which some guy did and it works:
http://www.vidomi.com/viewtopic.php?topic=...c=4470&forum=12 (http://www.vidomi.com/viewtopic.php?topic=4470&forum=12)

Or if you want a codec pack which works very good then install the
K-Lite Codec Pack v1.9 which you can get from here:
K-Lite Codec Pack (http://www.klboard.ath.cx/bb/index.php?act=ST&f=23&t=20788)
But uninstall first ALL your old codecs (divx,xvid etc) and then install the
K-Lite Codec Pack

DataMore
03-11-2003, 08:30 PM
You want AC3 codec? You got it! :)
Go here (http://divxstation.com/softwareId.asp?sId=163).
The K-Lite codec pack also comes with the ac3 codec. ;)

Keighley-England
03-11-2003, 08:39 PM
thanks to all who replied i solved it in 5 min with your help