Your Ad Here Your Ad Here
Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 11

Thread: I need to figure out the phpbb root path of my forum...

  1. #1
    silent h3ro's Avatar Poster BT Rep: +9BT Rep +9
    Join Date
    Nov 2003
    Location
    Detroit
    Age
    27
    Posts
    4,461

    Question Mark

    My friend had a friend set up a forum for our clan and I need to know how to access where our phpbb root path is. We obviously have a phpbb forum. I wanted to change the banner of the forum and to implement pictures in for the ranks of each member for the number of posts they achieve. I already set up the ranks and the number of posts u need to reach them in, I just need to figure out how to implement the pictures in. Can u guys help me out? If it helps, cjb.net hosts our site and our forum.

  2. Internet, Programming and Graphics   -   #2
    tesco's Avatar woowoo
    Join Date
    Aug 2003
    Location
    Canadia
    Posts
    24,069
    You need FTP access to upload the images.

  3. Internet, Programming and Graphics   -   #3
    silent h3ro's Avatar Poster BT Rep: +9BT Rep +9
    Join Date
    Nov 2003
    Location
    Detroit
    Age
    27
    Posts
    4,461
    Damn cjb... Do u know of any good free hosting that supports FTP??

  4. Internet, Programming and Graphics   -   #4
    sparsely's Avatar
    Join Date
    Dec 2002
    Location
    static hum
    Posts
    3,538
    most free hosts don't provide ftp

    this post is guaranteed 100% parrot-free

  5. Internet, Programming and Graphics   -   #5
    silent h3ro's Avatar Poster BT Rep: +9BT Rep +9
    Join Date
    Nov 2003
    Location
    Detroit
    Age
    27
    Posts
    4,461
    Most dont but some do? Do u know which ones do?

  6. Internet, Programming and Graphics   -   #6
    silent h3ro's Avatar Poster BT Rep: +9BT Rep +9
    Join Date
    Nov 2003
    Location
    Detroit
    Age
    27
    Posts
    4,461
    Even if I can't implement the pictures (which I would really like to do), would I need FTP for editing the default forum banner??

  7. Internet, Programming and Graphics   -   #7
    sparsely's Avatar
    Join Date
    Dec 2002
    Location
    static hum
    Posts
    3,538
    okay then fine, I'll just say "no", because none that i know of do.

    this post is guaranteed 100% parrot-free

  8. Internet, Programming and Graphics   -   #8
    silent h3ro's Avatar Poster BT Rep: +9BT Rep +9
    Join Date
    Nov 2003
    Location
    Detroit
    Age
    27
    Posts
    4,461
    Alright sooo ne one know about editing the default forum banner? Hmm actually I have a comcast.net account. Do they support ftp?

    Edit: OMG they do!! The url sucks ass tho.
    Last edited by silent h3ro; 08-11-2005 at 10:13 PM.

  9. Internet, Programming and Graphics   -   #9
    sparsely's Avatar
    Join Date
    Dec 2002
    Location
    static hum
    Posts
    3,538
    find a domain name that you like, that's cheap to register, and point it to your comcast one.
    anyway, when you do it, you should make your new banner image, and overwrite the
    /phpBB root dir/templates/subSilver/images/logo_phpBB.gif

    if the dimensions are different, you'll also need to edit the <img> tag in overall_header.tpl...if you're using subSilver

    this post is guaranteed 100% parrot-free

  10. Internet, Programming and Graphics   -   #10
    silent h3ro's Avatar Poster BT Rep: +9BT Rep +9
    Join Date
    Nov 2003
    Location
    Detroit
    Age
    27
    Posts
    4,461
    Alright thanks man I'll try it.

Page 1 of 2 12 LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •