Your Ad Here Your Ad Here
Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 12

Thread: Help installing new video card

  1. #1
    maebach's Avatar Team FST Captain
    Join Date
    May 2005
    Location
    burlington, Ontario
    Posts
    5,341
    I just purchased a new ati radeon aiw 9800 pro, i uninstalled the drivers to my old card and turned off the computer. after doing this, i rebooted and it comes to my logon scrren but only show the xpize background/wallpaper. there's no window in the middle with the user accounts. Just the background. I tried booting in safe mode. I need help because I'm desperate to want to try out my new card!!!!!!

  2. Software & Hardware   -   #2
    Spicker's Avatar AKA jaigandhi5 BT Rep: +7BT Rep +7
    Join Date
    Dec 2002
    Location
    Canada
    Posts
    3,484
    for those who dont know, XPIZE is a theme pack which changes icons,log on screen and etc.

    Hopefully there is a way to fix it without formatting

    My Blog
    I'm still here.

  3. Software & Hardware   -   #3
    clocker's Avatar Shovel Ready
    Join Date
    Mar 2003
    Posts
    15,388
    Presumably you have plugged in the required molex connector on the card?
    "I am the one who knocks."- Heisenberg

  4. Software & Hardware   -   #4
    maebach's Avatar Team FST Captain
    Join Date
    May 2005
    Location
    burlington, Ontario
    Posts
    5,341
    im 100% sure ive installed the card correctly. i took out my 7500 and put in the new one, and i properly fixed the power supply too. when the computer's running, the fan on the video card is workng

  5. Software & Hardware   -   #5
    clocker's Avatar Shovel Ready
    Join Date
    Mar 2003
    Posts
    15,388
    OK then.
    Replace the old card and see if you can enter Windows with it again.

    Even with no brand specific drivers installed Windows should use it's legacy drivers to open and allow you to work.

    Is the 9800 a new card?
    Edit:
    NM, it looks like it is a new card....
    Last edited by clocker; 08-15-2005 at 02:42 AM.
    "I am the one who knocks."- Heisenberg

  6. Software & Hardware   -   #6
    Virtualbody1234's Avatar Forum Star BT Rep: +2
    Join Date
    Oct 2003
    Location
    Canada
    Posts
    11,497
    At bootup F8 to see the bootup opitons menu, select Enable VGA.

  7. Software & Hardware   -   #7
    maebach's Avatar Team FST Captain
    Join Date
    May 2005
    Location
    burlington, Ontario
    Posts
    5,341
    i installed my old card. then i uninstalled xpize theme. i reinstalled my new card an now im in . I just want to know if i should install the drivers from disc, or download them?

  8. Software & Hardware   -   #8
    clocker's Avatar Shovel Ready
    Join Date
    Mar 2003
    Posts
    15,388
    It's probable that the ATI website has newer drivers than those on your disk.
    "I am the one who knocks."- Heisenberg

  9. Software & Hardware   -   #9
    maebach's Avatar Team FST Captain
    Join Date
    May 2005
    Location
    burlington, Ontario
    Posts
    5,341
    installed. everything
    it was that damn xpize

  10. Software & Hardware   -   #10
    Spicker's Avatar AKA jaigandhi5 BT Rep: +7BT Rep +7
    Join Date
    Dec 2002
    Location
    Canada
    Posts
    3,484
    im soo smart as soon as he told me on msn that he couldnt see the log on screen i guessed xpize, and i was right


    My Blog
    I'm still here.

Page 1 of 2 12 LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •