Your Ad Here Your Ad Here
Results 1 to 6 of 6

Thread: Adaware & PM's

  1. #1
    peat moss's Avatar Software Farmer BT Rep: +15BT Rep +15BT Rep +15
    Join Date
    May 2003
    Location
    Delta B.C. Canada
    Posts
    10,816
    Its not a big deal but was wondering why this happens ? I know I have a new message because FF pops up and says can't open new window in tabs or something to that affect. But low and behold I check my in box and have a new message . Probably started in the last week was wondering anyone else found a solution ?


    Got it again something abot a pop up blocker but I don't have one installed that I'm aware of .
    Last edited by peat moss; 08-17-2005 at 01:02 AM.

  2. Everything Related to the Board   -   #2
    tesco's Avatar woowoo
    Join Date
    Aug 2003
    Location
    Canadia
    Posts
    24,069
    You need to allow popups from filesharingtalk.com to get the PM popup.

  3. Everything Related to the Board   -   #3
    peat moss's Avatar Software Farmer BT Rep: +15BT Rep +15BT Rep +15
    Join Date
    May 2003
    Location
    Delta B.C. Canada
    Posts
    10,816
    Quote Originally Posted by rossco
    You need to allow popups from filesharingtalk.com to get the PM popup.

    Oh shit thanx Ross, just formated did n't know about that .


    Nope has a check in the box under user cpp options .
    Last edited by peat moss; 08-17-2005 at 01:05 AM.

  4. Everything Related to the Board   -   #4
    tesco's Avatar woowoo
    Join Date
    Aug 2003
    Location
    Canadia
    Posts
    24,069

  5. Everything Related to the Board   -   #5
    peat moss's Avatar Software Farmer BT Rep: +15BT Rep +15BT Rep +15
    Join Date
    May 2003
    Location
    Delta B.C. Canada
    Posts
    10,816
    I found it in FF tools, options, web features , allow pop ups , for this site . Funny tho never had that problem before ,thanks your time Ross .

  6. Everything Related to the Board   -   #6
    tesco's Avatar woowoo
    Join Date
    Aug 2003
    Location
    Canadia
    Posts
    24,069
    Quote Originally Posted by peat moss
    I found it in FF tools, options, web features , allow pop ups , for this site . Funny tho never had that problem before ,thanks your time Ross .
    Maybe you had popups allowed before?

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •