Your Ad Here Your Ad Here
Results 1 to 8 of 8

Thread: spybot help

  1. #1
    numba1xclusive's Avatar Xclusive Gangsta
    Join Date
    Jan 2004
    Posts
    208
    spybot keeps popping up notifications. How do I shut this crap off.

    Da Numba1Xclusive King

  2. Software & Hardware   -   #2
    Yoga's Avatar \ ( ^ 0 ^ ) / BT Rep: +8BT Rep +8
    Join Date
    May 2005
    Location
    In my yellow submarine
    Posts
    426
    Notifications? I never had that problem with spybot, you can probably deal with it by keeping it from loading at startup.

    Start>Run>Msconfig

  3. Software & Hardware   -   #3
    peat moss's Avatar Software Farmer BT Rep: +15BT Rep +15BT Rep +15
    Join Date
    May 2003
    Location
    Delta B.C. Canada
    Posts
    10,816
    Quote Originally Posted by Yoga
    Notifications? I never had that problem with spybot, you can probably deal with it by keeping it from loading at startup.

    Start>Run>Msconfig


    Don't remember that either , update mabye ?

  4. Software & Hardware   -   #4
    numba1xclusive's Avatar Xclusive Gangsta
    Join Date
    Jan 2004
    Posts
    208
    i cant get it to stop saying...blah blah registry key was blocked...it says that every 30 sec...the other problem is, our school tech people are idiots, and they wont let u install/uninstall prgms unless its admin privelges, so I cant even remove it. any suggestsions?

    Da Numba1Xclusive King

  5. Software & Hardware   -   #5
    peat moss's Avatar Software Farmer BT Rep: +15BT Rep +15BT Rep +15
    Join Date
    May 2003
    Location
    Delta B.C. Canada
    Posts
    10,816
    Must be a way to turn on notifications found a link here about the problem with Windows Security Center and Spybot .


    http://forums.net-integration.net/in...5&#entry155212

  6. Software & Hardware   -   #6
    numba1xclusive's Avatar Xclusive Gangsta
    Join Date
    Jan 2004
    Posts
    208
    see its not a conflict between wsc and sbs&d. Some stupid program called WinTools has literally raped the computer. I did a HiJack this check, and i'll try to post it sometime, but this WinTools shit keeps coming back even after i tried deleting it using various methods. The computer has Trend Micro Security, and its doing nothing.

    Da Numba1Xclusive King

  7. Software & Hardware   -   #7
    peat moss's Avatar Software Farmer BT Rep: +15BT Rep +15BT Rep +15
    Join Date
    May 2003
    Location
    Delta B.C. Canada
    Posts
    10,816
    I 'd get the tech retard on my side , buy him a 6 pack and sit him down in front of it explain the problem and bobs your uncle . Can you imagine the shit he must put up with every day ?

    Or drop kick the fuking case and tell them you need a new one , if all else fails of cource .

  8. Software & Hardware   -   #8
    zacspeed's Avatar Pheasant plucker
    Join Date
    Mar 2003
    Posts
    710
    Sounds like you've got the "Tea Timer" switched on.
    Make sure you're running in Advance mode (mode menu @ top).
    Click "Tools" tab, then click "Resident" button.
    Un-check Resident "Tea Timer" box.

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •