Your Ad Here Your Ad Here
Results 1 to 7 of 7

Thread: pc reboots after login

  1. #1
    Storm's Avatar Poster BT Rep: +3
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    crazy skiing monkey
    Posts
    1,350
    hi everyone

    i just upgraded my parents computer (MSI K8MM-V mobo, Sempron 2600+, 512 MiB Dane-Elec RAM, and their old 20 gb maxtor HDD and optical drives)

    now everything works fine........ installing win2k works fine........ it starts going wrong after i install the drivers for the motherboard.......


    i downloaded win2k from another site, thinking it might be something with my "original" windows version, but same thing........

    whats going on?

    its win2k pro......

    i havent tried either win2k version on another computer, nor do i have the possibility of doing so..... and yes, i know that i can try installing XP on this machine, but i dont have a version of that with me, nor do i live close 2 my parents, nor do i want XP on this machine.......
    great FTP site for awesome quality video clips
    yeah, you have to sign up, but its worth it

  2. Software & Hardware   -   #2
    Virtualbody1234's Avatar Forum Star BT Rep: +2
    Join Date
    Oct 2003
    Location
    Canada
    Posts
    11,497
    Could you describe the problem a bit better please?

    What exactly happens?

  3. Software & Hardware   -   #3
    Storm's Avatar Poster BT Rep: +3
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    crazy skiing monkey
    Posts
    1,350
    well i installed windows
    then i install the drivers for the mobo and such
    then i reboot to complete the instalation
    then i log in to windows
    as soon as it stops loading (in windows, with the hourglas just disappeared), and now it reboots.........

    log in again, same thing happens.......
    great FTP site for awesome quality video clips
    yeah, you have to sign up, but its worth it

  4. Software & Hardware   -   #4
    Virtualbody1234's Avatar Forum Star BT Rep: +2
    Join Date
    Oct 2003
    Location
    Canada
    Posts
    11,497
    Does it go into safemode?

    If so then maybe if you disable the automatic restart feature.

    Right click My Computer>Properties>Advanced tab>Startup and recovery settings>remove the checkmark from [ ] Automatically Restart and click ok. Then restart onto normal mode desktop.

  5. Software & Hardware   -   #5
    Storm's Avatar Poster BT Rep: +3
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    crazy skiing monkey
    Posts
    1,350
    hmmmmm, just tried that, rebooted, loged in, and now it didnt reboot, but shut down the harddrive, the screen turned black (but still show the "loading" cursor), but in a lower resolution, and doesnt do anything (cursor doesnt move, computer makes no noise, CPU fan still spinning though)
    great FTP site for awesome quality video clips
    yeah, you have to sign up, but its worth it

  6. Software & Hardware   -   #6
    tesco's Avatar woowoo
    Join Date
    Aug 2003
    Location
    Canadia
    Posts
    24,069
    It could be a driver problem (video, chipset, or sound most likely).
    Try restarting in safe mode to install the latest driver.
    Last edited by tesco; 09-17-2005 at 11:41 PM.

  7. Software & Hardware   -   #7
    Storm's Avatar Poster BT Rep: +3
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    crazy skiing monkey
    Posts
    1,350
    yeah, i think the mobo driver is faulty

    i just reinstalled windows, installed the gfx driver (onboard gfx), and it works fine now........

    im just a lil afraid of installing any more drivers now......... anyway, thnx for all the help guys (i knew i shoulda stuck with an ASUS mobo and not venture into the MSI world, but noooooooo i had to save my parents 4 euros )
    great FTP site for awesome quality video clips
    yeah, you have to sign up, but its worth it

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •