Your Ad Here Your Ad Here
Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 20

Thread: Protowall vs. Peerguardian ?? Which ones better

  1. #1
    kazaaman's Avatar Proud Indian
    Join Date
    Dec 2002
    Posts
    490
    Which firewall is better protowall or peerguardian? From what i've heard people say protowall is better but i dont know any of the actual comparisons, so i wanted a little backgournd.

    Thanx

  2. Software & Hardware   -   #2
    abu_has_the_power's Avatar I have cool stars
    Join Date
    Apr 2003
    Posts
    6,503
    protowall is the best. i've been using it since 2003. the best part is it's ability to block ips right at the driver level, before they actually reach ur hdd. also, blocklist manager from bluetack.co.uk is one of the best evil ip compilers out there. it prob is the best. and protowall uses hardly any resources. it uses just over 2mb of ram for me.

  3. Software & Hardware   -   #3
    RPerry's Avatar Synergy BT Rep: Bad Rep
    Join Date
    Dec 2002
    Location
    Charlotte, North Carolina
    Age
    43
    Posts
    3,360
    until this mess gets cleared up with the staff of peerguardian, I wouldn't use anything but protowall

  4. Software & Hardware   -   #4
    Aaron_T's Avatar A duck is watching.
    Join Date
    Oct 2003
    Location
    Newcastle Upon Tyne
    Age
    28
    Posts
    4,506
    ive always just used peerguardian, never used protowall, maybe i should try it

  5. Software & Hardware   -   #5
    zapjb's Avatar Computer Abuser BT Rep: +3
    Join Date
    Nov 2002
    Posts
    3,694
    I've used PG. The reason being I've never got PW to install. It's missing some driver. Tried several tutorials as this was/is a very common problem. Very idiotic program ime. Cause this problem is experienced by MANY!

  6. Software & Hardware   -   #6
    kazaaman's Avatar Proud Indian
    Join Date
    Dec 2002
    Posts
    490
    Yea i guess I'll just use both. ahhahaa

    Thanx

  7. Software & Hardware   -   #7
    Quote Originally Posted by zapjb
    I've used PG. The reason being I've never got PW to install. It's missing some driver. Tried several tutorials as this was/is a very common problem. Very idiotic program ime. Cause this problem is experienced by MANY!

    I have the same problem with protowall, anyone have any solution that works for this?

  8. Software & Hardware   -   #8
    Poster BT Rep: +3
    Join Date
    Feb 2003
    Posts
    349
    cant get/nvr got protowall to work, even after trying all e steps they had in e webby

  9. Software & Hardware   -   #9
    zapjb's Avatar Computer Abuser BT Rep: +3
    Join Date
    Nov 2002
    Posts
    3,694
    Exactly folks. It's almost to the point I don't think PW even works at all. I'm thinking anybody who says they even used PW is lying! LOL!

  10. Software & Hardware   -   #10
    abu_has_the_power's Avatar I have cool stars
    Join Date
    Apr 2003
    Posts
    6,503
    the driver setup is extremely simple. read the bloody help section!

Page 1 of 2 12 LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •