Your Ad Here Your Ad Here
Results 1 to 10 of 10

Thread: Severe problem veiwing images on my hosted site

  1. #1
    tralalala's Avatar The Almighty
    Join Date
    May 2003
    Posts
    6,396
    Hi.. I have a hosted site on 100webspace.com, but after I installed the PHPBB forum there, I can't see any image whatsoever (not even the image set by the hosting company), whereas my mates can see it perfectly alright.


    I have tested with IE, Firefox and Avant, and with none I can see the images...


    HELP!!!!

  2. Internet, Programming and Graphics   -   #2
    tralalala's Avatar The Almighty
    Join Date
    May 2003
    Posts
    6,396
    cmon guys this is seriouse..

  3. Internet, Programming and Graphics   -   #3
    tesco's Avatar woowoo
    Join Date
    Aug 2003
    Location
    Canadia
    Posts
    24,069
    Link?

  4. Internet, Programming and Graphics   -   #4
    tralalala's Avatar The Almighty
    Join Date
    May 2003
    Posts
    6,396
    it doesn't matter.. any site hosted on 100webspace.com i can't veiw any images on it.. (nothing, not even nav bar or banner).


    what do u think might be the reason?

  5. Internet, Programming and Graphics   -   #5
    Samurai's Avatar Usenet Fanboy
    Join Date
    May 2003
    Location
    London, United Kingdom
    Age
    35
    Posts
    4,532
    Use CCleaner thoroughly.

    Reboot

    Run CCleaner again.

    Try loading up site again. I will await your response

  6. Internet, Programming and Graphics   -   #6
    tralalala's Avatar The Almighty
    Join Date
    May 2003
    Posts
    6,396
    Nope... still no difference


    Any other suggestions..!?

  7. Internet, Programming and Graphics   -   #7
    Samurai's Avatar Usenet Fanboy
    Join Date
    May 2003
    Location
    London, United Kingdom
    Age
    35
    Posts
    4,532
    Is your browser set to block 100webspace.com

  8. Internet, Programming and Graphics   -   #8
    tralalala's Avatar The Almighty
    Join Date
    May 2003
    Posts
    6,396
    Well, I don't THINK so.... But it seems all three browsers I have won't load any of the images on the webpage....

    I've checked other websites hosted on 100webspace, but it seems to load images on those... What's going on?!!?!

    How do I check if it's blocked or not..?

  9. Internet, Programming and Graphics   -   #9
    Barbarossa's Avatar mostly harmless
    Join Date
    Jun 2002
    Location
    Over here!
    Posts
    19,631
    There's no entry in your HOSTS file for it is there?

  10. Internet, Programming and Graphics   -   #10
    tralalala's Avatar The Almighty
    Join Date
    May 2003
    Posts
    6,396
    Nope......


    It's like in FF, if I right click an image, do view image, then hit the Back button, it is then visible...


    Does that help..?

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •