Your Ad Here Your Ad Here
Results 1 to 7 of 7

Thread: Wireless Networking Problem.

  1. #1
    Aaron_T's Avatar A duck is watching.
    Join Date
    Oct 2003
    Location
    Newcastle Upon Tyne
    Age
    28
    Posts
    4,506
    Hi, recently i just installed a belkin wireless network, using the ADSL modem/router and two dongle usb adapter connections.

    it all seemed to work fine the adapter picked up the signal for both PC's which were on the network, but sometimes when i turn the computer on the internet does not load and the computer freezes and will not respond.

    Then i have to resort to either unlugging the computer from the wall or pressing the reset key, then when i turn the computer back on the internet loads and works perfectly.

    can comeone tell me why this is happening?

    (Posted this in software aswell not sure if its a hardware or software prob)

  2. Software & Hardware   -   #2
    Virtualbody1234's Avatar Forum Star BT Rep: +2
    Join Date
    Oct 2003
    Location
    Canada
    Posts
    11,497
    What model Berkin router?

    Is it possible to connect via ethernet rather than USB?

    You could also look for a firmware update.

  3. Software & Hardware   -   #3
    Aaron_T's Avatar A duck is watching.
    Join Date
    Oct 2003
    Location
    Newcastle Upon Tyne
    Age
    28
    Posts
    4,506
    no its just for USB no ethernet connection.

    Its a Belkin ADSL Modem with Wireless- G Router.

    i dont know how to find out the model.

  4. Software & Hardware   -   #4
    Virtualbody1234's Avatar Forum Star BT Rep: +2
    Join Date
    Oct 2003
    Location
    Canada
    Posts
    11,497
    There must be a model number under or on the back of the unit.

    Maybe you can spot which one you have here: http://catalog.belkin.com/IWCatSecti...tion_Id=201522

  5. Software & Hardware   -   #5
    Aaron_T's Avatar A duck is watching.
    Join Date
    Oct 2003
    Location
    Newcastle Upon Tyne
    Age
    28
    Posts
    4,506
    thanks for the reply VB i not a home at the moment i'll have a look at the model number because it isnt in that list you just gave me, but i came to a solution for one of the PC's i found that if i disabled the dongler which was in the PC before i shut the PC down that when i loaded the PC back up there was no freez error or otherwise, the only downfall is i have to re-connect.

    not a problem really though only takes an extra 5 seconds at most.

    this cannot be done on the other PC it wont let me for some reason.

    ???

  6. Software & Hardware   -   #6
    thewizeard's Avatar re-member BT Rep: +1
    Join Date
    Jun 2003
    Location
    The Netherlands
    Posts
    7,607
    I would help you but unfortunately. you are a dastardly Newcastle United supporter...

  7. Software & Hardware   -   #7
    Aaron_T's Avatar A duck is watching.
    Join Date
    Oct 2003
    Location
    Newcastle Upon Tyne
    Age
    28
    Posts
    4,506
    Quote Originally Posted by nigel123
    I would help you but unfortunately. you are a dastardly Newcastle United supporter...

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •