Your Ad Here Your Ad Here
Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 11

Thread: Missing Plugins in Firefox

  1. #1
    silent h3ro's Avatar Poster BT Rep: +9BT Rep +9
    Join Date
    Nov 2003
    Location
    Detroit
    Age
    27
    Posts
    4,461

    Sick

    I can't view videos on the internet without Firefox telling me that I'm missing a plugin.



    I have Windows Media Player and K-Lite Mega Codec pack installed too.

  2. Software & Hardware   -   #2
    silent h3ro's Avatar Poster BT Rep: +9BT Rep +9
    Join Date
    Nov 2003
    Location
    Detroit
    Age
    27
    Posts
    4,461
    Btw I clicked the "Click here to download plugin." part but it just directs me to dl WMP.

  3. Software & Hardware   -   #3
    peat moss's Avatar Software Farmer BT Rep: +15BT Rep +15BT Rep +15
    Join Date
    May 2003
    Location
    Delta B.C. Canada
    Posts
    10,816
    I can play with ff or opera , using wmp 10 and the mega pack aswell . Mabye reinstall the player ?

  4. Software & Hardware   -   #4
    Samurai's Avatar Usenet Fanboy
    Join Date
    May 2003
    Location
    London, United Kingdom
    Age
    35
    Posts
    4,532
    It may be the site?

    Try GamersHell

  5. Software & Hardware   -   #5
    silent h3ro's Avatar Poster BT Rep: +9BT Rep +9
    Join Date
    Nov 2003
    Location
    Detroit
    Age
    27
    Posts
    4,461
    @ Samurai - I can view videos if I download them, just not when I stream them (at gamershell u dl them). I'll try reinstalling like peat moss said.

  6. Software & Hardware   -   #6
    Samurai's Avatar Usenet Fanboy
    Join Date
    May 2003
    Location
    London, United Kingdom
    Age
    35
    Posts
    4,532
    In that case you need to inform WMP to open certain file types.

    Either that, or it's in FF itself in the settings.

  7. Software & Hardware   -   #7
    twisterX's Avatar Poster
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    CoNNecticut
    Posts
    5,272
    gamespot works for me

  8. Software & Hardware   -   #8
    peat moss's Avatar Software Farmer BT Rep: +15BT Rep +15BT Rep +15
    Join Date
    May 2003
    Location
    Delta B.C. Canada
    Posts
    10,816
    In FF its in tools , options, downloads, plugins check to see all wmp.extentions are all checked ?
    Last edited by peat moss; 10-08-2005 at 04:32 PM.

  9. Software & Hardware   -   #9
    silent h3ro's Avatar Poster BT Rep: +9BT Rep +9
    Join Date
    Nov 2003
    Location
    Detroit
    Age
    27
    Posts
    4,461
    Yep, all extensions are checked.

  10. Software & Hardware   -   #10
    silent h3ro's Avatar Poster BT Rep: +9BT Rep +9
    Join Date
    Nov 2003
    Location
    Detroit
    Age
    27
    Posts
    4,461
    I also reinstalled WMP and no luck.

Page 1 of 2 12 LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •