Your Ad Here Your Ad Here
Results 1 to 10 of 10

Thread: Msn Messenger Help

  1. #1
    I need to know how to run a 2 msn messengers at a time(multi msn)

  2. Software & Hardware   -   #2
    Retired
    Join Date
    Feb 2003
    Posts
    14,058
    you need a 'polygamy patch', which version of MSN do you use?

  3. Software & Hardware   -   #3
    Msn7

  4. Software & Hardware   -   #4
    Filliz's Avatar ______________
    Join Date
    Apr 2004
    Age
    37
    Posts
    1,577
    I never got that polygamy patch to work

    Any recommendations on which is the best patch for this?
    I got the latest msn.

    hmm...asspie

  5. Software & Hardware   -   #5
    Retired
    Join Date
    Feb 2003
    Posts
    14,058
    get a-patch (a-patch.tk)

    one of the last options is the polygamy option
    Last edited by {I}{K}{E}; 10-15-2005 at 08:58 PM.

  6. Software & Hardware   -   #6
    Filliz's Avatar ______________
    Join Date
    Apr 2004
    Age
    37
    Posts
    1,577
    Is that new to A-patch?
    I used it before but can't remember ever seeing that option

    Thanks

    hmm...asspie

  7. Software & Hardware   -   #7
    Retired
    Join Date
    Feb 2003
    Posts
    14,058
    Quote Originally Posted by Filliz
    Is that new to A-patch?
    no

    [Miscellaneous] - 8

    Offline Systray Status
    Polygamy (Multi-MSN)
    Show Idle Status
    Remove File Transfer Protection
    Boost Personal Message to 500 Characters
    Remove Billing Info Menus
    Shorten Status Info in Info Bar
    Install WinAMP Plug-in for Now Playing feature (thanks to Shane at www.myplugins.info)

  8. Software & Hardware   -   #8
    Filliz's Avatar ______________
    Join Date
    Apr 2004
    Age
    37
    Posts
    1,577
    k

    So how do i go about using the polygamy feature?

    I applied the patch and now what???

    I got one account open already,how do i open my other account?

    hmm...asspie

  9. Software & Hardware   -   #9
    Retired
    Join Date
    Feb 2003
    Posts
    14,058
    Quote Originally Posted by Filliz
    k

    So how do i go about using the polygamy feature?

    I applied the patch and now what???

    I got one account open already,how do i open my other account?
    just run the shortcut again
    Last edited by {I}{K}{E}; 10-15-2005 at 09:45 PM.

  10. Software & Hardware   -   #10
    Filliz's Avatar ______________
    Join Date
    Apr 2004
    Age
    37
    Posts
    1,577
    Rofl.....
    me looking everywhere under the options tab and whatnot...

    hmm...asspie

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •