Your Ad Here Your Ad Here
Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 16

Thread: Where can I find an AC Adaptor....

  1. #1
    tralalala's Avatar The Almighty
    Join Date
    May 2003
    Posts
    6,396
    For iAudio X5 20GB that will work in Israel? The Voltage here is not the same as USA so I can't use the adaptor I got with the machine itself..

    I looked on Amazon but they didn't have any.... Does anyone know where I might find an adaptor on the net?



    Thanks.

  2. Software & Hardware   -   #2
    lynx's Avatar .
    Join Date
    Sep 2002
    Location
    Yorkshire, England
    Posts
    9,810
    It might help if you told us what the voltage is, rather than what it isn't.
    .
    Political correctness is based on the principle that it's possible to pick up a turd by the clean end.

  3. Software & Hardware   -   #3
    Virtualbody1234's Avatar Forum Star BT Rep: +2
    Join Date
    Oct 2003
    Location
    Canada
    Posts
    11,497
    I thought exactly the same.

    It must be some sort of test.

  4. Software & Hardware   -   #4
    peat moss's Avatar Software Farmer BT Rep: +15BT Rep +15BT Rep +15
    Join Date
    May 2003
    Location
    Delta B.C. Canada
    Posts
    10,816

  5. Software & Hardware   -   #5
    tralalala's Avatar The Almighty
    Join Date
    May 2003
    Posts
    6,396
    Yeah, I'm just not sure of the exact Voltage.. Does anyone know where I might be able to buy an original AC adaptor for the iAudio?

  6. Software & Hardware   -   #6
    lynx's Avatar .
    Join Date
    Sep 2002
    Location
    Yorkshire, England
    Posts
    9,810
    http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.d...tem=5819886739

    First item I found on google.

    It was so hard. I'm not surprised you couldn't manage it.
    .
    Political correctness is based on the principle that it's possible to pick up a turd by the clean end.

  7. Software & Hardware   -   #7
    tralalala's Avatar The Almighty
    Join Date
    May 2003
    Posts
    6,396
    It ened 4 days ago that's why I didn't use that result.......

  8. Software & Hardware   -   #8
    Spicker's Avatar AKA jaigandhi5 BT Rep: +7BT Rep +7
    Join Date
    Dec 2002
    Location
    Canada
    Posts
    3,484
    u can always get one of those transformers...i used to have one....
    converted a 220v to a 110v

    My Blog
    I'm still here.

  9. Software & Hardware   -   #9
    Samurai's Avatar Usenet Fanboy
    Join Date
    May 2003
    Location
    London, United Kingdom
    Age
    35
    Posts
    4,532
    robots in disguise

  10. Software & Hardware   -   #10
    tralalala's Avatar The Almighty
    Join Date
    May 2003
    Posts
    6,396
    Quote Originally Posted by Spicker
    u can always get one of those transformers...i used to have one....
    converted a 220v to a 110v
    Yeah I've heard of them, but I was told by some handyman-electrician something (dunno what his title is), that it would be better to buy one that was made by Cowon (so as, an original adaptor for the machine itself and not a converter).. oh well, if I can't find one I'll have to settle for the converter..


    The only question is, is it safe to use, rather than the original?

Page 1 of 2 12 LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •