Your Ad Here Your Ad Here
Results 1 to 3 of 3

Thread: belkin router UPnP doesn't work

  1. #1
    99shassan's Avatar Poster BT Rep: +1
    Join Date
    Jul 2003
    Posts
    830
    I have a belkin F5D7630-4A (yeah i know, fucked up number). I have enable UPnP on the router and on my azureus client too. But when I do a nat test, it says error. UPnP never seems to work with this router, I can easily forward the ports myself, but at the moment, i have a long list of ports on there that I want to reduce to make it look better.
    Changed SPAN settings in sig a YEAR after it was removed

  2. Software & Hardware   -   #2
    Aaron_T's Avatar A duck is watching.
    Join Date
    Oct 2003
    Location
    Newcastle Upon Tyne
    Age
    28
    Posts
    4,506
    i bought a belkin router once, suffice to say im never buying anything made by belkin ever again their products simply dont work properly.

    theres a free tech support number, if you have patience and loads of luck you might get some answers.
    Those who dont learn from the past are doomed to repeat It.

  3. Software & Hardware   -   #3
    Quote Originally Posted by Aaron_T
    i bought a belkin router once, suffice to say im never buying anything made by belkin ever again their products simply dont work properly.
    Famous last words I also bought a Belkin router ONCE, never again.Product support GOOD LUCK.Cheaper(headache value) and easier just to buy a new router.

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •