Your Ad Here Your Ad Here
Results 1 to 9 of 9

Thread: ip change

  1. #1
    Poster
    Join Date
    Jan 2003
    Location
    Right next to the weapons of mass destructions
    Posts
    232
    hey, my ip was 24.XXX.XX.XX for last couple fo years, and i was with the rogers company. however, for sum reason it changed to 72.XXX.XX.XX. i was wondering if this is normal or not. THanks


    <span style='font-family:Geneva'><span style='font-size:8pt;line-height:100%'><span style='color:red'> &quot;Its all fun and games till someone looses an eye......THEN its a sport&#33;&#33;&quot;
    - danyj</span></span></span>

  2. Internet, Programming and Graphics   -   #2
    Dont think you have anything to worry about...

  3. Internet, Programming and Graphics   -   #3
    Poster
    Join Date
    Jan 2003
    Location
    Right next to the weapons of mass destructions
    Posts
    232
    since i am in canada, the 24.XXX.XX.XX showed that it is a candian ip adress, however, when i checked the location of 72.XXX.XX.XX it said that it was in calfornia. That is why i was worried.


    <span style='font-family:Geneva'><span style='font-size:8pt;line-height:100%'><span style='color:red'> &quot;Its all fun and games till someone looses an eye......THEN its a sport&#33;&#33;&quot;
    - danyj</span></span></span>

  4. Internet, Programming and Graphics   -   #4
    tesco's Avatar woowoo
    Join Date
    Aug 2003
    Location
    Canadia
    Posts
    24,069
    Your IP shows that it's rogers so you're fine.
    Mine is 69.xxx.xxx.xxx and i'm also on rogers.

    It's normal for the IP to change over time (unless you have a 'Static' ip), altho mine hasn't in almost 2 years because of my router.

  5. Internet, Programming and Graphics   -   #5
    Poster BT Rep: +5
    Join Date
    Dec 2005
    Posts
    90
    I have Comcast, and my ip only change if I do a mac clone on my router and reboot it.

  6. Internet, Programming and Graphics   -   #6
    thewizeard's Avatar re-member BT Rep: +1
    Join Date
    Jun 2003
    Location
    The Netherlands
    Posts
    7,607
    Quote Originally Posted by danyj
    since i am in canada, the 24.XXX.XX.XX showed that it is a candian ip adress, however, when i checked the location of 72.XXX.XX.XX it said that it was in calfornia. That is why i was worried.
    California? As long as it's not Death Valley, I think you should be allright.

  7. Internet, Programming and Graphics   -   #7
    backlash's Avatar usenet lover
    Join Date
    Aug 2003
    Location
    in your dreams
    Posts
    2,167
    mind only changes if I lose power for a bit. Enough time for someone else to grab the ip. I think I've only had 3 or 4 ips for as long as I've had my cable internet, which is a few years.

  8. Internet, Programming and Graphics   -   #8
    McrslV's Avatar Hammer Smashed Face
    Join Date
    Jun 2003
    Location
    who me?
    Age
    45
    Posts
    1,650
    yea, youll be fine. Enjoy the weather in california

  9. Internet, Programming and Graphics   -   #9
    Poster
    Join Date
    Jan 2003
    Location
    Right next to the weapons of mass destructions
    Posts
    232
    haha THanks for your replies


    <span style='font-family:Geneva'><span style='font-size:8pt;line-height:100%'><span style='color:red'> &quot;Its all fun and games till someone looses an eye......THEN its a sport&#33;&#33;&quot;
    - danyj</span></span></span>

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •