Your Ad Here Your Ad Here
Results 1 to 4 of 4

Thread: IE Help

  1. #1
    I have recently just reinstalled Windows XP Pro wth SP2 and now i have a problem with internet Explorer. The problem is when I try to get on it it takes like 5 mins to come up and load on my desktop so i can use it. Then if i try to log on to a secure sie like to check a account or something it won't let me load the page. Can any one help fix IE so it is running correctly and I can access all websites.
    ASUS A7N8X-E Deluxe Mobo
    Athlon XP 1800+
    1 GIG PC3200 DDR400 RAM
    WINDOWS XP PRO WITH SERVICE PACK 2
    200GIG HARDDRIVE
    16X DVD-ROM
    DVD-BURNER
    EXTERNAL FLOPPY
    LIGHT IN CASE
    GEFORCE FX 5200 256MB

  2. Software & Hardware   -   #2
    dodgy368's Avatar Poster
    Join Date
    Dec 2003
    Location
    West Londinium
    Posts
    1,080
    Disable your firewall and try again, it might be blocking it.

    If not, try reinstalling IE.
    Last edited by dodgy368; 01-02-2006 at 10:14 PM.

  3. Software & Hardware   -   #3
    Thank You for the help, I just disabled the windows firewall and bame it worked like a charm, thanks.
    ASUS A7N8X-E Deluxe Mobo
    Athlon XP 1800+
    1 GIG PC3200 DDR400 RAM
    WINDOWS XP PRO WITH SERVICE PACK 2
    200GIG HARDDRIVE
    16X DVD-ROM
    DVD-BURNER
    EXTERNAL FLOPPY
    LIGHT IN CASE
    GEFORCE FX 5200 256MB

  4. Software & Hardware   -   #4
    dodgy368's Avatar Poster
    Join Date
    Dec 2003
    Location
    West Londinium
    Posts
    1,080
    Quote Originally Posted by DarkClown12
    Thank You for the help, I just disabled the windows firewall and bame it worked like a charm, thanks.
    No probs.

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •