Your Ad Here Your Ad Here
Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 19

Thread: Fecked up my internet

  1. #1
    S!X's Avatar L33T Member BT Rep: +5
    Join Date
    Jul 2003
    Posts
    7,734
    I applied some registry patch that was supposed to tweak my internet connection..... I have no idea why I did it but I did and my newgroup downloads are alot slower then usual and webpages take forever to load now.... How can I fix the damage?

  2. Internet, Programming and Graphics   -   #2
    What operting system?
    System restore? Reinstall windows?

    It might help if you give a link to this "registry patch" or tell us what it is called.
    My first suspicion is that the patch is a fake that actually loaded a load of adware/spyware/spamware onto your computer.
    "I went over to a friend's house the other day. He was having problems with his computer and he asked me to look at it, and I realized he had Windows Me and it's like, oh no—that's your first problem."-Michael Dell, founder and CEO of Dell.

  3. Internet, Programming and Graphics   -   #3
    S!X's Avatar L33T Member BT Rep: +5
    Join Date
    Jul 2003
    Posts
    7,734
    XP pro corp, I have system restore disabled.. cant reformat eaither cuz Ive got nowhere to put my music collection. It didnt install any spyware or anything just screwd my speed. I cant remember where the heck I downloaded the thing from eaither
    Last edited by S!X; 01-22-2006 at 07:41 AM.

  4. Internet, Programming and Graphics   -   #4
    DanB's Avatar Smoke weed everyday
    Join Date
    Jun 2003
    Location
    London, so fuck y'all
    Age
    38
    Posts
    22,104
    whoopsie

  5. Internet, Programming and Graphics   -   #5
    S!X's Avatar L33T Member BT Rep: +5
    Join Date
    Jul 2003
    Posts
    7,734
    Quote Originally Posted by DanB
    whoopsie
    Yeah eh

  6. Internet, Programming and Graphics   -   #6
    Seedler's Avatar T__________________T
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Canada
    Posts
    4,644
    lol cant really help you if you cant remember anything

    get a dvd burner and fucking burn those music
    Biostar XE T5
    i5-750 @ 4.0 GHZ stable (CM Hyper 212)
    2 x 2GB Cosair XMS3 DDR3 1600MHZ
    Radeon 5850 @ 866/1254MHZ
    Intel X25-M in RAID 0
    WD Caviar Black 2TB in RAID 0
    3 x Asus 25.5" VW266H LCD [Eyefinity]

  7. Internet, Programming and Graphics   -   #7
    S!X's Avatar L33T Member BT Rep: +5
    Join Date
    Jul 2003
    Posts
    7,734
    Quote Originally Posted by Seedler
    lol cant really help you if you cant remember anything

    get a dvd burner and fucking burn those music
    Was kinda hoping to get a new comp instead of buying a dvd burner and putting it in this fecking POS. DVD's are too cheap eaither

  8. Internet, Programming and Graphics   -   #8
    twisterX's Avatar Poster
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    CoNNecticut
    Posts
    5,272
    How much music you got. Like GB's

  9. Internet, Programming and Graphics   -   #9
    S!X's Avatar L33T Member BT Rep: +5
    Join Date
    Jul 2003
    Posts
    7,734
    24.6gb

  10. Internet, Programming and Graphics   -   #10
    twisterX's Avatar Poster
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    CoNNecticut
    Posts
    5,272
    You can get a DVD burner and like 10 DVD's for about 30-40 dollars.

    Borrow a HDD from someone and put it in your pc as slave and reformat and put the music back to the master.

    Get someone with like a 40 GB ipod or something and transfer the mucic to that and reformat.


    Since you dont know what caused it or how to fix it reformatting seems liek the only option while putting your music somewhere else.

Page 1 of 2 12 LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •