Your Ad Here Your Ad Here
Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 15

Thread: Bandwidth cap by my ISP?

  1. #1
    Seedler's Avatar T__________________T
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Canada
    Posts
    4,644
    I use Cogeco Cable with 10mb/s connection. Cogeco has a 30 GB month bandwidth limit on my account.

    Usually when I exceed way above 30 GB they don't do anything, but just yesterday when i probably hit 30 GB again my internet was down for maybe an hour, then back online. Whenever my internet connection is active for longer than like 2 hours, I get disconnected. needless to say, I'm really annoyed.

    Is there a way to uncap the bandwidth cap or something?
    Biostar XE T5
    i5-750 @ 4.0 GHZ stable (CM Hyper 212)
    2 x 2GB Cosair XMS3 DDR3 1600MHZ
    Radeon 5850 @ 866/1254MHZ
    Intel X25-M in RAID 0
    WD Caviar Black 2TB in RAID 0
    3 x Asus 25.5" VW266H LCD [Eyefinity]

  2. Internet, Programming and Graphics   -   #2
    twisterX's Avatar Poster
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    CoNNecticut
    Posts
    5,272

  3. Internet, Programming and Graphics   -   #3
    Seedler's Avatar T__________________T
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Canada
    Posts
    4,644
    Quote Originally Posted by twisterX
    No? ... i'll find some other ISP then...
    Biostar XE T5
    i5-750 @ 4.0 GHZ stable (CM Hyper 212)
    2 x 2GB Cosair XMS3 DDR3 1600MHZ
    Radeon 5850 @ 866/1254MHZ
    Intel X25-M in RAID 0
    WD Caviar Black 2TB in RAID 0
    3 x Asus 25.5" VW266H LCD [Eyefinity]

  4. Internet, Programming and Graphics   -   #4
    Poster BT Rep: +3
    Join Date
    Feb 2003
    Posts
    349
    get an unlimited broadband then!

  5. Internet, Programming and Graphics   -   #5
    Boy 30g sucks I thought Rogers was bad with 100g. Not much use having 10meg service with a 30g cap.Kind of like owning a porsche but being stuck in a 40km school zone for life LOL
    http://www.canadianisp.com/
    may help also give 3web.com a look.It always seems like we are limited in choice in Can. but it seems like its improving a little
    Last edited by accat13; 01-24-2006 at 10:20 PM.

  6. Internet, Programming and Graphics   -   #6
    Gripper's Avatar Dexter's Apprentice.
    Join Date
    Sep 2003
    Location
    Mansfield, Nottinghamshir
    Age
    53
    Posts
    11,008
    Quote Originally Posted by Seedler
    I use Cogeco Cable with 10mb/s connection. Cogeco has a 30 GB month bandwidth limit on my account.

    Usually when I exceed way above 30 GB they don't do anything, but just yesterday when i probably hit 30 GB again my internet was down for maybe an hour, then back online. Whenever my internet connection is active for longer than like 2 hours, I get disconnected. needless to say, I'm really annoyed.

    Is there a way to uncap the bandwidth cap or something?
    I thought the UK's NTL 75GB was bad,30gig is plain stoopid.
    How much you paying for it?
    Down load Netmeter,free internet usage tracker,it'll help ya keep track.

    All spelling mistakes and grammatical errors in my post's are intentional.

  7. Internet, Programming and Graphics   -   #7
    Seedler's Avatar T__________________T
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Canada
    Posts
    4,644
    Quote Originally Posted by Gripper
    Quote Originally Posted by Seedler
    I use Cogeco Cable with 10mb/s connection. Cogeco has a 30 GB month bandwidth limit on my account.

    Usually when I exceed way above 30 GB they don't do anything, but just yesterday when i probably hit 30 GB again my internet was down for maybe an hour, then back online. Whenever my internet connection is active for longer than like 2 hours, I get disconnected. needless to say, I'm really annoyed.

    Is there a way to uncap the bandwidth cap or something?
    I thought the UK's NTL 75GB was bad,30gig is plain stoopid.
    How much you paying for it?
    Down load Netmeter,free internet usage tracker,it'll help ya keep track.
    Well, the only other ISP provider I can use is Bell which uses ADSL through a phoneline with unlimited bandwidth.


    Me and maebach both use cogeco i believe, and there's 3 different service:

    High speed lite: $29.95 CAD/month with 300kb/s connection and 2 GB bandwidth cap

    High speed standard: $44.95 CAD/month with 5mb/s and 15 GB bandwidth cap

    High speed pro: $69.95 CAD/month with 10mb/s and 30 GB bandwidth cap

    I'm using the high speed pro on a deal, for $49.95 for 6 months with no contract.


    I'm thinking of switching to bell, but is lets say a 5mb/s ADSL connection slower than a 5mb/s cable modem connection?
    Biostar XE T5
    i5-750 @ 4.0 GHZ stable (CM Hyper 212)
    2 x 2GB Cosair XMS3 DDR3 1600MHZ
    Radeon 5850 @ 866/1254MHZ
    Intel X25-M in RAID 0
    WD Caviar Black 2TB in RAID 0
    3 x Asus 25.5" VW266H LCD [Eyefinity]

  8. Internet, Programming and Graphics   -   #8
    i have a 40GB cap on my 2mb broadband im always going over it. So far BTYahoo havent done anything but im sure they will too. I really want unlimited but im not the one to make the decision...I living with parents (im 18) so its dads choice!
    I was looking at eclipse as they have unlimited 2mb (8mb coming soon) and they have no fair usages policy!sounds great! 29.99 for 2mb though...which is what we are paying for BT at the moment so its not to bad

  9. Internet, Programming and Graphics   -   #9
    tesco's Avatar woowoo
    Join Date
    Aug 2003
    Location
    Canadia
    Posts
    24,069
    Quote Originally Posted by Seedler
    I'm thinking of switching to bell, but is lets say a 5mb/s ADSL connection slower than a 5mb/s cable modem connection?
    That's like asking if 5lb of feathers is lighter than 5lb of metal.

  10. Internet, Programming and Graphics   -   #10
    DanB's Avatar Smoke weed everyday
    Join Date
    Jun 2003
    Location
    London, so fuck y'all
    Age
    38
    Posts
    22,104
    I'm supposed to have a cap on mine but i go over it as a matter of course and have never heard shit about it

Page 1 of 2 12 LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •