Your Ad Here Your Ad Here
Results 1 to 6 of 6

Thread: WMP video streaming problem

  1. #1
    Poster
    Join Date
    Nov 2002
    Posts
    147
    Hey,

    i've been having a problem whenever i watch streaming videos from the net. My browser uses wmp, but the video window is the only thing i can see. The player controls like the volume, play button, progress bar... etc do not appear. The video and sound still play fine though.

    Does anyone know what could be the problem??

    thanks

  2. Software & Hardware   -   #2
    Vargas's Avatar gone fishin'
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    the poopdeck
    Posts
    1,937
    maybe the webpage has "show controls" set to "false"?
    why dont you post a url of a webpage so someone who allows WMP browser intergration can try it
    Last edited by Vargas; 01-25-2006 at 06:12 PM.

  3. Software & Hardware   -   #3
    Poster
    Join Date
    Nov 2002
    Posts
    147
    pretty much any video on www.break.com

    actually any video to tell the truth... but thats the site where i notice it the most

  4. Software & Hardware   -   #4
    Vargas's Avatar gone fishin'
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    the poopdeck
    Posts
    1,937
    well i get slider, stop and play controls, so it must be on your end.

  5. Software & Hardware   -   #5
    Poster
    Join Date
    Nov 2002
    Posts
    147
    ya i know its my end....


    i was wondering if anyone knew how to fix it...

  6. Software & Hardware   -   #6
    Poster
    Join Date
    Nov 2002
    Posts
    147
    anyone? anyone?

    sorry for the bump

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •