Your Ad Here Your Ad Here
Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 12

Thread: Router...another try

  1. #1
    yiny46's Avatar Mr. President
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    Behind You
    Posts
    45

    Question Mark

    Ok...lets try this again...
    i have a motorola cable modem,its road runner cable internet
    i also have a wireless router that connects to the internet through that box
    now the pc with the modem cannot be connected to the internet at the same time the pc with the router is...
    does anyone have any help...
    Off the Wall Flash Productions 2006

  2. Software & Hardware   -   #2
    S!X's Avatar L33T Member BT Rep: +5
    Join Date
    Jul 2003
    Posts
    7,734
    It should hook up, you could of kept this in one thread... no need to make two. Anyways.. do you have the router hooked up properly? What kind is it?

  3. Software & Hardware   -   #3
    fkdup74's Avatar Pneuberator.
    Join Date
    Sep 2003
    Posts
    3,616
    ffs......

    you hook the router to the modem
    then the PCs to the router

    do both PCs have wireless cards?
    I'm guessing no...

    what you need plain and simple is another wireless card
    then you hook the router to the modem,
    then you tell the NICs to connect to the router

  4. Software & Hardware   -   #4
    S!X's Avatar L33T Member BT Rep: +5
    Join Date
    Jul 2003
    Posts
    7,734
    Quote Originally Posted by fkdup74
    ffs......

    you hook the router to the modem
    then the PCs to the router

    do both PCs have wireless cards?
    I'm guessing no...

    what you need plain and simple is another wireless card
    then you hook the router to the modem,
    then you tell the NICs to connect to the router
    lol, both comps dont need a wireless cards. I just setup my old comp at a friends last night, he got a linksys router with one wireless card. I dont why ppl keep saying you need 2 wireless cards

  5. Software & Hardware   -   #5
    Virtualbody1234's Avatar Forum Star BT Rep: +2
    Join Date
    Oct 2003
    Location
    Canada
    Posts
    11,497
    Dear Mr. President...

    Please provide the make and model of the devices involved. Tell us what you're trying to do. In detail. Remember that we cannot see what you are doing.

    The only thing I can think of here is to tell you that you shouldn't have any PC connected to the modem. The router gets connected to the modem and then all PCs connect to the router only.

    Stick to one thread.

  6. Software & Hardware   -   #6
    yiny46's Avatar Mr. President
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    Behind You
    Posts
    45
    nevermind...i got it...cable people boosted the signal srry for the hassel
    Off the Wall Flash Productions 2006

  7. Software & Hardware   -   #7
    S!X's Avatar L33T Member BT Rep: +5
    Join Date
    Jul 2003
    Posts
    7,734
    Quote Originally Posted by yiny46
    nevermind...i got it...cable people boosted the signal srry for the hassel

  8. Software & Hardware   -   #8
    fkdup74's Avatar Pneuberator.
    Join Date
    Sep 2003
    Posts
    3,616
    Quote Originally Posted by Linkin Park
    lol, both comps dont need a wireless cards.
    do all wireless routers come with integrated ethernet switches now?
    that's a serious question BTW....

    because if he didn't have an ethernet port on the router....
    and only one pc with a wireless card....
    how in hell's name would he get a connection to a wireless router
    w/o a wireless card on the other pc?
    (minus x-over cables and interweb sharing pish)
    Last edited by fkdup74; 02-03-2006 at 05:24 AM.

  9. Software & Hardware   -   #9
    lynx's Avatar .
    Join Date
    Sep 2002
    Location
    Yorkshire, England
    Posts
    9,810
    Quote Originally Posted by fkdup74
    Quote Originally Posted by Linkin Park
    lol, both comps dont need a wireless cards.
    do all wireless routers come with integrated ethernet switches now?
    Now?

    I've never come across one that doesn't have at least one lan-side ethernet or usb port. The simple reason is that if you can't connect to it via wireless then you can't configure it, so you can never connect to it, so you can never configure it, so you.....
    .
    Political correctness is based on the principle that it's possible to pick up a turd by the clean end.

  10. Software & Hardware   -   #10
    fkdup74's Avatar Pneuberator.
    Join Date
    Sep 2003
    Posts
    3,616
    Quote Originally Posted by lynx
    The simple reason is that if you can't connect to it via wireless then you can't configure it, so you can never connect to it, so you can never configure it, so you.....
    ok ok ok....

    I didn't have that problem with my WAP, but yeah....

Page 1 of 2 12 LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •