Your Ad Here Your Ad Here
Results 1 to 4 of 4

Thread: Ahhh wireless adapter won't work

  1. #1
    Seedler's Avatar T__________________T
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Canada
    Posts
    4,644
    The rig I'm trying to install the PCI adapter is in my sig.

    I have a linksys 802.11b/g router

    I have another laptop wirelessly connected to the router and it works fine


    the problem:

    On the instruction manual, it tells me to plug in the PCI adapter, and the next time windows XP boots the new found hardware wizard will pop up and I could install the drivers from the CD.

    But when I plugged the damn PCI adapter (Linksys 802.11g adapter) into a PCI slot and rebooted, the add new hardware wizard doesn't pop up, so I manually start it but it does not find the PCI adapter that's plugged into one of my 3 PCI slots.

    At first I thought maybe I didn't plug it in completely, so I made sure of that and tried it with all 3 PCI slots, but windows still doesn't recognize the adapter?

    What could be the problem other than the fact that the PCI adapter could potentially be defective?

    EDIT: I certainly hope my mobo's not defective now?
    Biostar XE T5
    i5-750 @ 4.0 GHZ stable (CM Hyper 212)
    2 x 2GB Cosair XMS3 DDR3 1600MHZ
    Radeon 5850 @ 866/1254MHZ
    Intel X25-M in RAID 0
    WD Caviar Black 2TB in RAID 0
    3 x Asus 25.5" VW266H LCD [Eyefinity]

  2. Software & Hardware   -   #2
    Virtualbody1234's Avatar Forum Star BT Rep: +2
    Join Date
    Oct 2003
    Location
    Canada
    Posts
    11,497
    Does it show up in the Device Manager?

  3. Software & Hardware   -   #3
    Seedler's Avatar T__________________T
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Canada
    Posts
    4,644
    Quote Originally Posted by Virtualbody1234
    Does it show up in the Device Manager?
    No, that's why I'm beginning to think it's either a defective card or mobo
    Biostar XE T5
    i5-750 @ 4.0 GHZ stable (CM Hyper 212)
    2 x 2GB Cosair XMS3 DDR3 1600MHZ
    Radeon 5850 @ 866/1254MHZ
    Intel X25-M in RAID 0
    WD Caviar Black 2TB in RAID 0
    3 x Asus 25.5" VW266H LCD [Eyefinity]

  4. Software & Hardware   -   #4
    maebach's Avatar Team FST Captain
    Join Date
    May 2005
    Location
    burlington, Ontario
    Posts
    5,341
    That sucks. Return it for a new adapter, I'm sure they have some sort of warranty on it. Or call linsys tech support. It cant be your mobo. IT's almost new you've only had it for a few months.

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •