Your Ad Here Your Ad Here
Results 1 to 10 of 10

Thread: Is My Webserver Running?

  1. #1
    NeoTheOne's Avatar Poster
    Join Date
    Jun 2003
    Location
    Canada
    Age
    27
    Posts
    1,570
    Try This, I ve been trying to get my webserver running with my router, complicated process but tell me if thsi works http://69.192.21.106:8300/ .. You should get like a page with a flex program running??

  2. Software & Hardware   -   #2
    mr. nails's Avatar m@D @n!m3 BT Rep: +1
    Join Date
    Oct 2003
    Location
    austin, tx
    Posts
    3,588
    no
    Alamo Drafthouse!

    Last Game Completed: Aliens: Colonial Marines (PC) 10-13-13
    Now Playing: Paper Mario 64
    Total Games Completed: 503

  3. Software & Hardware   -   #3
    NeoTheOne's Avatar Poster
    Join Date
    Jun 2003
    Location
    Canada
    Age
    27
    Posts
    1,570
    okay thank you, i will look into the matter. will post back.

  4. Software & Hardware   -   #4
    tesco's Avatar woowoo
    Join Date
    Aug 2003
    Location
    Canadia
    Posts
    24,069
    Did you open that port on your router? (if you have one).

  5. Software & Hardware   -   #5
    NeoTheOne's Avatar Poster
    Join Date
    Jun 2003
    Location
    Canada
    Age
    27
    Posts
    1,570
    Quote Originally Posted by rossco
    Did you open that port on your router? (if you have one).
    Now I did , apparenly i forgot to check the enable box. Please someone try now

  6. Software & Hardware   -   #6
    HCT's Avatar WTF!!!!!!!!!!!!!
    Join Date
    Dec 2003
    Location
    charlotte, nc
    Age
    29
    Posts
    514
    yes it's working now

  7. Software & Hardware   -   #7
    NeoTheOne's Avatar Poster
    Join Date
    Jun 2003
    Location
    Canada
    Age
    27
    Posts
    1,570
    Great! Thanks So Much For Helping Me Out

  8. Software & Hardware   -   #8
    suprafreak6's Avatar Suprafreak6 is Back!
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    -=U.S.A=-
    Posts
    2,450
    its not working for me?

  9. Software & Hardware   -   #9
    HCT's Avatar WTF!!!!!!!!!!!!!
    Join Date
    Dec 2003
    Location
    charlotte, nc
    Age
    29
    Posts
    514
    it's down again

  10. Software & Hardware   -   #10
    NeoTheOne's Avatar Poster
    Join Date
    Jun 2003
    Location
    Canada
    Age
    27
    Posts
    1,570
    yes yes, i took it down, didnt want to leave it up . Im going to develop some Rich Internet Applications and then run it on my Coldfusion and Flex Server. So then the server will be up most of the time

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •