Your Ad Here Your Ad Here
Results 1 to 3 of 3

Thread: Theming

  1. #1
    LilAznAccommodator's Avatar Celestial Seraph
    Join Date
    Oct 2003
    Location
    California
    Age
    29
    Posts
    475
    Dear Readers,

    I have a problem that I have tried different methods to fix but none work.


    I am using WindowBLinds with the theme 'Blister' but then for some reason it does not skin properly... The colors and everything match BUT the only difference that one can see is that the Bars/StartBar/Window Top Bar are FLAT, and not '3d/Stylish' as it should be.


    Not only that but then my Icons also have a Solid Background,a nd I have Disabled the Drop Shadows for them...

    So I am not sure on how to remedy this problem... Asides from Format but that isn't an option at the moment.


    P.S. When I do 'Windows + Pause/Break' all the settings int he Performance Tab is Faded/Greyed so that may be a problem... Also when it is faded the only things that are UnChecked are the Drop Shadows on Icons + Use Visual Styles. When I check them there isn't much of a difference. Just reverts back to the Defualt XP Theme...
    ---Also... Had my young cousin(2yrs old) press a BUNCH of random keys... So I don't know how that contributed as that is what led to one problem which led to another...


    P.S. I also found out hat I cannot put files into folders, the file just takes the place of the folder and the folder moves to the next 'area', BUT if I were to open my C Drive I can put folders/files into other folders no problem and the Drag Box is Shown.along with the fact that when I click/drag to make the box only the beginning of rhe square is shown and the rest of it is 'invisible' Keep in mind that the box to have it shown is checked even though it is greyed out.
    Attached Images Attached Images
    Last edited by LilAznAccommodator; 04-03-2006 at 11:16 PM.
    Credits to ChuNaku,Kazearashi,Kennethzzz,Kiyocchi,S4ku,Tanakachi and Tubster68:

  2. Software & Hardware   -   #2
    tesco's Avatar woowoo
    Join Date
    Aug 2003
    Location
    Canadia
    Posts
    24,069
    For the theme you can try going to start->run->services.msc and see if the 'themes' service is turned off.

  3. Software & Hardware   -   #3
    LilAznAccommodator's Avatar Celestial Seraph
    Join Date
    Oct 2003
    Location
    California
    Age
    29
    Posts
    475
    It seems to be on, automatic.

    BIG update... I tried Style XP and it Themes just right BUT then my Icons still do not go into folderes/ just replaces its place and the folder shifts to the next available area.

    Also the Click/Drag doesn't show a box but only the Start of it.

    Here are two pictures of the 'Updated' News to show how in the first the theme works fine with StyleXP, with the settings provided(And they are not greyed).It also in the left corner shows how when I drag an Icon over a fodler it does not 'Highlight' and on the bottom right corner it shows all the little 'Pixels' of where I tried to Click/Drag so no box shows up.


    Edit: I formatted my computer and still having the problem =/
    Attached Images Attached Images
    Last edited by LilAznAccommodator; 04-04-2006 at 07:50 AM.
    Credits to ChuNaku,Kazearashi,Kennethzzz,Kiyocchi,S4ku,Tanakachi and Tubster68:

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •