Your Ad Here Your Ad Here
Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 12

Thread: PC won't start

  1. #1
    mike45450's Avatar =_=_=
    Join Date
    Feb 2003
    Location
    England
    Age
    28
    Posts
    511

    Question Mark

    So, i was just on my computer doing normal things (just browsing the net) when the PC freezes, so i press the reset button. But now the damn thing wont boot. I press the power button, and it powers up, but the bios bootup screen dont show at all, and the monitor or keyboard dont respond. Does anyone have any idea what might be wrong?


  2. Software & Hardware   -   #2
    Poster
    Join Date
    Nov 2003
    Posts
    162
    Thats almost the exact same thing that happened to me today and im still trying to figure it out

  3. Software & Hardware   -   #3
    silent h3ro's Avatar Poster BT Rep: +9BT Rep +9
    Join Date
    Nov 2003
    Location
    Detroit
    Age
    27
    Posts
    4,461
    Try safe mode.

  4. Software & Hardware   -   #4
    Virtualbody1234's Avatar Forum Star BT Rep: +2
    Join Date
    Oct 2003
    Location
    Canada
    Posts
    11,497
    Quote Originally Posted by Gam3Guy
    Try safe mode.
    [sarcasm]Boy that'll help.[/sarcasm]

    I little more detail about the PC and monitor specs would be helpful.

    You could try resetting the CMOS.

  5. Software & Hardware   -   #5
    when tht happend to mine i would just kick it when it was on and it would turn off then it would work for some reason, idk

  6. Software & Hardware   -   #6
    Seedler's Avatar T__________________T
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Canada
    Posts
    4,644
    Do you hear the system beep?
    Biostar XE T5
    i5-750 @ 4.0 GHZ stable (CM Hyper 212)
    2 x 2GB Cosair XMS3 DDR3 1600MHZ
    Radeon 5850 @ 866/1254MHZ
    Intel X25-M in RAID 0
    WD Caviar Black 2TB in RAID 0
    3 x Asus 25.5" VW266H LCD [Eyefinity]

  7. Software & Hardware   -   #7
    silent h3ro's Avatar Poster BT Rep: +9BT Rep +9
    Join Date
    Nov 2003
    Location
    Detroit
    Age
    27
    Posts
    4,461
    Quote Originally Posted by Virtualbody1234
    Quote Originally Posted by Gam3Guy
    Try safe mode.
    [sarcasm]Boy that'll help.[/sarcasm]

    I little more detail about the PC and monitor specs would be helpful.

    You could try resetting the CMOS.
    lol I didn't see that he couldn't get into his bios....

  8. Software & Hardware   -   #8
    clocker's Avatar Shovel Ready
    Join Date
    Mar 2003
    Posts
    15,388
    Quote Originally Posted by bikejumpr2020
    when tht happend to mine i would just kick it when it was on and it would turn off then it would work for some reason, idk
    Are you by chance seeking employment?
    We could always use a qualified tech at the shop.

    Especially one with magical feet.
    "I am the one who knocks."- Heisenberg

  9. Software & Hardware   -   #9
    Chewie's Avatar Chew E. Bakke
    Join Date
    Feb 2004
    Posts
    4,883
    Quote Originally Posted by clocker
    Quote Originally Posted by bikejumpr2020
    when tht happend to mine i would just kick it when it was on and it would turn off then it would work for some reason, idk
    Are you by chance seeking employment?
    We could always use a qualified tech at the shop.

    Especially one with magical feet.
    A tech with feet qualified in percussive maintenance? You probably couldn't afford him.
    There isn't a bargepole long enough for me to work on [a Sony Viao] - clocker 2008

  10. Software & Hardware   -   #10
    clocker's Avatar Shovel Ready
    Join Date
    Mar 2003
    Posts
    15,388
    You're probably right Chewie.

    I'm sure the Geek Squad would outbid us for his services.
    "I am the one who knocks."- Heisenberg

Page 1 of 2 12 LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •