Your Ad Here Your Ad Here
Results 1 to 10 of 10

Thread: PS3 to retail for $500

  1. #1
    Poster
    Join Date
    May 2003
    Posts
    1,046
    Anyone see the CNN report tonight?
    www.never-dead.cjb.net

    Ardeth In Pre-Production

  2. Software & Hardware   -   #2
    Darth Sushi's Avatar Sushi Lord
    Join Date
    Sep 2002
    Location
    Corisant
    Posts
    5,813
    HMMMM...$500. Is that with or without vasoline?

  3. Software & Hardware   -   #3
    clocker's Avatar Shovel Ready
    Join Date
    Mar 2003
    Posts
    15,388
    Quote Originally Posted by Darth Sushi
    HMMMM...$500. Is that with or without vasoline?
    No Vaseline.
    That is part of the Sony Upgrade "root kit".
    "I am the one who knocks."- Heisenberg

  4. Software & Hardware   -   #4
    mr. nails's Avatar m@D @n!m3 BT Rep: +1
    Join Date
    Oct 2003
    Location
    austin, tx
    Posts
    3,588
    $499 for console and 20gb hd and $599 for console and 60gb hd.
    Alamo Drafthouse!

    Last Game Completed: Aliens: Colonial Marines (PC) 10-13-13
    Now Playing: Paper Mario 64
    Total Games Completed: 503

  5. Software & Hardware   -   #5
    Busyman™'s Avatar Use Logic Or STFU!
    Join Date
    Mar 2006
    Posts
    4,262
    Quote Originally Posted by mr. nails
    $499 for console and 20gb hd and $599 for console and 60gb hd.
    The $500 version also has less ports.

  6. Software & Hardware   -   #6
    Monkeee's Avatar Post Whore
    Join Date
    Sep 2003
    Posts
    3,453
    can you just use your own HD? or do they have specific HD for the Ps3?

  7. Software & Hardware   -   #7
    Busyman™'s Avatar Use Logic Or STFU!
    Join Date
    Mar 2006
    Posts
    4,262
    Quote Originally Posted by Monkeee
    can you just use your own HD? or do they have specific HD for the Ps3?
    Specific

  8. Software & Hardware   -   #8
    maebach's Avatar Team FST Captain
    Join Date
    May 2005
    Location
    burlington, Ontario
    Posts
    5,341
    Quote Originally Posted by Monkeee
    can you just use your own HD? or do they have specific HD for the Ps3?
    sony always makes specific stuff for their own shit.

  9. Software & Hardware   -   #9
    Busyman™'s Avatar Use Logic Or STFU!
    Join Date
    Mar 2006
    Posts
    4,262
    Quote Originally Posted by maebach
    Quote Originally Posted by Monkeee
    can you just use your own HD? or do they have specific HD for the Ps3?
    sony always makes specific stuff for their own shit.
    The 360 has a Pacific HD too, not Atlantic.

  10. Software & Hardware   -   #10
    Better than what I paid for the PS2 down under...

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •