Your Ad Here Your Ad Here
Results 1 to 6 of 6

Thread: COD 2 Graphics Options keep resetting

  1. #1
    matt526's Avatar Poster
    Join Date
    Apr 2004
    Age
    36
    Posts
    409
    Everytime I set the screen resolution in Call of Duty 2 to anything like 1280 x 1024 or 1680 x 1050
    and then close the game and reopen the game the resolution gets set back to
    1280 x 768 in fact it seems like all the setting under the graphic option get set back to default. If I make the changes and stay in the game and play it will stay at the desired options.
    I had the game working fine for along time But I recently formatted my hard drive and reinstalled windows XP and the game. I know I installed the Display Device driver, and I have the ATI RADEON® X600 256MB HYPERMEMORY

    Any Ideas?

  2. Games   -   #2
    Poster
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    UK, Hampshire
    Age
    35
    Posts
    278
    Sounds like the config file is not saving... Go into the COD2 folder and delete your game name folder also search for SP and MP config files and delete them aswell... Once done go back into game and set your settings how you like and then exit and rerun game... This should create new config files and should fix your problem.

  3. Games   -   #3
    Seedler's Avatar T__________________T
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Canada
    Posts
    4,644
    you can run call of duty 2 on 1680by1050 on a shetty x600?

    That's l33t...or bs.
    Biostar XE T5
    i5-750 @ 4.0 GHZ stable (CM Hyper 212)
    2 x 2GB Cosair XMS3 DDR3 1600MHZ
    Radeon 5850 @ 866/1254MHZ
    Intel X25-M in RAID 0
    WD Caviar Black 2TB in RAID 0
    3 x Asus 25.5" VW266H LCD [Eyefinity]

  4. Games   -   #4
    matt526's Avatar Poster
    Join Date
    Apr 2004
    Age
    36
    Posts
    409
    Quote Originally Posted by Seedler
    you can run call of duty 2 on 1680by1050 on a shetty x600?

    That's l33t...or bs.
    Why did you have to go and call my video card shetty, I was perfectly happy playing
    my game ignorant of the fact that the card I was using was shetty.
    Now I have to go out and buy a newer and better one…. Geee Thanks
    the wife will just have to understand...right

    Anyway
    For the most part it runs well at 1680x1050
    However in some situation during game play it gets a little sluggish
    I normally play with 1280x1024.
    What Video card would you suggest?
    Last edited by matt526; 06-01-2006 at 08:08 PM.

  5. Games   -   #5
    Seedler's Avatar T__________________T
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Canada
    Posts
    4,644
    Quote Originally Posted by matt526
    Quote Originally Posted by Seedler
    you can run call of duty 2 on 1680by1050 on a shetty x600?

    That's l33t...or bs.
    Why did you have to go and call my video card shetty, I was perfectly happy playing
    my game ignorant of the fact that the card I was using was shetty.
    Now I have to go out and buy a newer and better one…. Geee Thanks
    the wife will just have to understand...right

    Anyway
    For the most part it runs well at 1680x1050
    However in some situation during game play it gets a little sluggish
    I normally play with 1280x1024.
    What Video card would you suggest?
    Um right now, the 7600GT.

    But, I have the X800GTO and I can barely run the game on 1280by1024, and I have to play 1024x768 if I want decent settings.

    So with your X600, I would imagine 800x600 or 640x480 should be more suitable for you...Unless you have a godly processor and ram, I really doubt how you can run the game at even 1280x1024.
    Biostar XE T5
    i5-750 @ 4.0 GHZ stable (CM Hyper 212)
    2 x 2GB Cosair XMS3 DDR3 1600MHZ
    Radeon 5850 @ 866/1254MHZ
    Intel X25-M in RAID 0
    WD Caviar Black 2TB in RAID 0
    3 x Asus 25.5" VW266H LCD [Eyefinity]

  6. Games   -   #6
    matt526's Avatar Poster
    Join Date
    Apr 2004
    Age
    36
    Posts
    409
    Quote Originally Posted by Seedler
    Um right now, the 7600GT.
    But, I have the X800GTO and I can barely run the game on 1280by1024, and I have to play 1024x768 if I want decent settings.
    So with your X600, I would imagine 800x600 or 640x480 should be more suitable for you...Unless you have a godly processor and ram, I really doubt how you can run the game at even 1280x1024.
    Try using DirectX7 not auto or directX9 and of course kill as many other programs as possible while playing, and you should be fine running at 1280X1024 or even higher

    T0TAL-RECALL:
    Thanks that seemed to fix the problem
    Last edited by matt526; 06-02-2006 at 12:58 PM.

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •