Your Ad Here Your Ad Here
Results 1 to 3 of 3

Thread: The Age Old Classic Printer Problem

  1. #1
    Poster
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    Glasgow
    Posts
    173
    This is a very classic problem, and it's annoying the hell out of me that I can't fix it.

    Simply when I go to print an image, I get severe horizontal banding as well as the colours being extra-wonky. I have no idea what is causing this. I've tried replacing the ink cartridges, cleaning the print heads and turning off fast printing, all to no avail.

    This ones really got me stumped.

    My printer is an all-in-one Epson CX3200 (USB). I've even tried it in a different USB port.

    Can anyone help?

  2. Software & Hardware   -   #2
    lynx's Avatar .
    Join Date
    Sep 2002
    Location
    Yorkshire, England
    Posts
    9,810
    Probably caused by blocked heads, even after cleaning (assuming you are talking about the built-in cleaning cycle).

    What you need is some cleaning carts, particularly if you've alternated between genuine and compatible carts or compatibles of different brands.

    Just an example, you can probably do better on price if you shop around. Once you've got the heads completely clear, buy either original or compatible carts, but stick to the same ones or the problem will just come back.
    .
    Political correctness is based on the principle that it's possible to pick up a turd by the clean end.

  3. Software & Hardware   -   #3
    Seedler's Avatar T__________________T
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Canada
    Posts
    4,644
    If it's so classic then why can't you fix it?
    Biostar XE T5
    i5-750 @ 4.0 GHZ stable (CM Hyper 212)
    2 x 2GB Cosair XMS3 DDR3 1600MHZ
    Radeon 5850 @ 866/1254MHZ
    Intel X25-M in RAID 0
    WD Caviar Black 2TB in RAID 0
    3 x Asus 25.5" VW266H LCD [Eyefinity]

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •