Your Ad Here Your Ad Here
Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 14

Thread: New Nvidea taskbar help

  1. #1
    Okay i've just installed the latest nvidea drivers
    everything works okay
    but after you reboot, the nvidea icon on the taskbar displays a stupid message informing me that my SLI option has been disabled as i only have 1 GPU.

    Now this happens after every reboot, how can i disable this spam message & link?
    Last edited by MoReBeEr(VB); 06-26-2006 at 12:31 PM.

  2. Software & Hardware   -   #2
    Have found a way around it
    used customize notifications & changed behaviour to "always hide"
    stupid nvidea spam, even worse than microsoft!

  3. Software & Hardware   -   #3
    Virtualbody1234's Avatar Forum Star BT Rep: +2
    Join Date
    Oct 2003
    Location
    Canada
    Posts
    11,497
    It's nvidia.

    What version of driver did you install? Never seen this issue before.

    What card do you have?

    You can remove the nvidia icon from the taskbar altogether: Right click your desktop>Properties>Settings>Advanced>nvidia tab>Tools>Remove the checkmark from [ ] Enable taskbar icon and click OK.

  4. Software & Hardware   -   #4
    Ok, its the new nvidia 91.31 WHQL drivers
    Got a 6600 GT PCI Express NON SLI motherboard.
    Basically the spam bubble takes you to a site which explains how great it would be if i had 2 GPU's.
    Now if my motherboard supported this or i had money to waste it could be an option but i only need to be informed about this once, not every time i reboot!

    If i had money to waste i'd buy a better graphic card.
    Last edited by MoReBeEr(VB); 06-26-2006 at 01:17 PM.

  5. Software & Hardware   -   #5
    LilAznAccommodator's Avatar Celestial Seraph
    Join Date
    Oct 2003
    Location
    California
    Age
    29
    Posts
    475
    Heh I have a 6600GT also but AGP and I as well have this problem, but yeah that is a Beta Driver so I guess thta is a 'bug' as turning off the notice as Virtualbody suggggested doens't work because once you reboot again it just pops up.

    -Going to try your workaround Morebeer. But ehh how do you do that =X
    Last edited by LilAznAccommodator; 06-27-2006 at 07:27 AM.
    Credits to ChuNaku,Kazearashi,Kennethzzz,Kiyocchi,S4ku,Tanakachi and Tubster68:

  6. Software & Hardware   -   #6
    peat moss's Avatar Software Farmer BT Rep: +15BT Rep +15BT Rep +15
    Join Date
    May 2003
    Location
    Delta B.C. Canada
    Posts
    10,816
    Guys its spy ware or ad ware if you prefer , check your start up and disable ?

    And while your at it get a better Spyware program . I was thinking Giant would of warned you of changes to the Start Up Registry . But just guessing
    and may be wrong .
    Last edited by peat moss; 06-27-2006 at 11:59 PM.

  7. Software & Hardware   -   #7
    LilAznAccommodator's Avatar Celestial Seraph
    Join Date
    Oct 2003
    Location
    California
    Age
    29
    Posts
    475
    Well dunno if it is spyware or not as I use SpySweeper...
    Credits to ChuNaku,Kazearashi,Kennethzzz,Kiyocchi,S4ku,Tanakachi and Tubster68:

  8. Software & Hardware   -   #8
    I fixed the problem by -
    control panel>taskbar & start menu>customise> then made NVIDIA settings - always hide.
    So therefore the message never appears.

    The driver isn't beta it's WHQL.
    I doubt if a spyware program would detect it as it's part of the new driver.

  9. Software & Hardware   -   #9
    LilAznAccommodator's Avatar Celestial Seraph
    Join Date
    Oct 2003
    Location
    California
    Age
    29
    Posts
    475
    Yay that method worked for me, thanks.
    Credits to ChuNaku,Kazearashi,Kennethzzz,Kiyocchi,S4ku,Tanakachi and Tubster68:

  10. Software & Hardware   -   #10
    mr. nails's Avatar m@D @n!m3 BT Rep: +1
    Join Date
    Oct 2003
    Location
    austin, tx
    Posts
    3,588
    there's a fix for the sli bubble pop-up, but seeing how u've already by passed it it's irrevelant. anyway, why not just install the NEW 91.33's? those are best. the 91.31's are way to buggy and do everything half assed. tested the 91.33's and all my benches went up and CSS (only game i'm playing atm) plays perfect. no video color problems and/or anything else i can tell so far. gl/hf.

    edit: grammar
    Last edited by mr. nails; 07-01-2006 at 12:49 AM.
    Alamo Drafthouse!

    Last Game Completed: Aliens: Colonial Marines (PC) 10-13-13
    Now Playing: Paper Mario 64
    Total Games Completed: 503

Page 1 of 2 12 LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •