Your Ad Here Your Ad Here
Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 13

Thread: panda security suite 2006

  1. #1
    does any one no how to configure these settings so i can use azureus.when i click on to run it does not do anything.the hour glass comes up and then nothing,thanks

  2. Software & Hardware   -   #2
    zapjb's Avatar Computer Abuser BT Rep: +3
    Join Date
    Nov 2002
    Posts
    3,694
    Ask Scientolgy. They own Panda & Diskeeper.

  3. Software & Hardware   -   #3
    you trying to be a wise guy.i dont care who owns this crap ok.just a friggin answer.

  4. Software & Hardware   -   #4
    zapjb's Avatar Computer Abuser BT Rep: +3
    Join Date
    Nov 2002
    Posts
    3,694
    Get more demanding. That'll work.

  5. Software & Hardware   -   #5
    peat moss's Avatar Software Farmer BT Rep: +15BT Rep +15BT Rep +15
    Join Date
    May 2003
    Location
    Delta B.C. Canada
    Posts
    10,816
    Use google or visit the programs help site .


    http://www.google.com/search?hl=en&l...gs&btnG=Search

  6. Software & Hardware   -   #6
    what is wrong with you ppl,not enough never mind.hey peat moss thanks for the help.i should have done that first.

  7. Software & Hardware   -   #7
    Chewie's Avatar Chew E. Bakke
    Join Date
    Feb 2004
    Posts
    4,883
    Yes you should, but you chose to expect others to do it for you and then got all uppity when they didn't.
    Life is like that. Hopefully you'll last the distance.
    There isn't a bargepole long enough for me to work on [a Sony Viao] - clocker 2008

  8. Software & Hardware   -   #8
    limesqueezer's Avatar kwasheni rejtash
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    near border
    Posts
    527
    I couldn't use edonkey or torrents with panda also

  9. Software & Hardware   -   #9
    Yes you should, but you chose to expect others to do it for you and then got all uppity when they didn't.
    Life is like that. Hopefully you'll last the distance.yea sure bossman...its over ok.this a forum to help.i dont need to google anything...

  10. Software & Hardware   -   #10
    peat moss's Avatar Software Farmer BT Rep: +15BT Rep +15BT Rep +15
    Join Date
    May 2003
    Location
    Delta B.C. Canada
    Posts
    10,816
    Actually the link I gave you had the solution I think ? First one on the list .

    Panda Internet Security (Windows)

    Using the default settings in Panda Internet Security, programs aren't allowed to act as a server. To change this:

    1. Double click on the panda head on the tray
    2. Click on the Settings... button for Firewall Protection
    3. Click on the Settings... button for Program with access to the network
    4. Select the javaw.exe (AZ 2.3.0.4 or older) or the azureus.exe (AZ 2.3.0.6 or newer) process and click Advanced settings
    5. On Connect from other computers (server) select the check-box Allow (act as a server)
    6. Optionally, select on which TCP/UDP port(s) you want to allow to java/Azureus to bind to.

    Repeat the steps for the java.exe process (if necessary).

Page 1 of 2 12 LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •