Your Ad Here Your Ad Here
Results 1 to 10 of 10

Thread: xbox 360 on pc

  1. #1
    thesixthsensor's Avatar P0st3r
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    North Carolina
    Posts
    149
    so i was wondering if there is any way that i could download a xbox 360 game and actually play it on my pc. I know they make emulators but im so sure how good they work.

  2. Games   -   #2
    Busyman's Avatar Use Logic Or STFU!!!
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Washington D.C.
    Posts
    13,839
    Quote Originally Posted by thesixthsensor View Post
    so i was wondering if there is any way that i could download a xbox 360 game and actually play it on my pc. I know they make emulators but im so sure how good they work.
    Silly bitch, your weapons cannot harm me. Don't you know who I am? I'm the Juggernaut, Bitchhhh!

    Flies Like An Arrow, Flies Like An Apple
    ---12323---4552-----
    2133--STRENGTH--8310
    344---5--5301---3232

  3. Games   -   #3
    Workcheese's Avatar Fruit fucker
    Join Date
    Sep 2006
    Location
    At work...
    Posts
    112
    Quote Originally Posted by thesixthsensor View Post
    so i was wondering if there is any way that i could download a xbox 360 game and actually play it on my pc. I know they make emulators but im so sure how good they work.
    They've only just released a Playstation 2 emulator that (almost) works and I know of no Xbox emulator that is actually useful so expect a long, long wait until an Xbox 360 emulator comes out. And, no, there is no way you can get an Xbox 360 game to work on a PC any other way either.

  4. Games   -   #4
    thesixthsensor's Avatar P0st3r
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    North Carolina
    Posts
    149
    ok i didnt think so but thanks for clearing that up for me.

  5. Games   -   #5
    suprafreak6's Avatar Suprafreak6 is Back!
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    -=U.S.A=-
    Posts
    2,450
    /closed

  6. Games   -   #6
    also, normaly, it takes and emulator hardware 10 times stronger than the original engine ''to be'' emulated.. I don't think yu have that kind of PC right ?

  7. Games   -   #7
    yea the cpu has to be 3 times faster than the console for an emulator to work. and like they said they just now got the ps2 emulator working deceint

  8. Games   -   #8
    thesixthsensor's Avatar P0st3r
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    North Carolina
    Posts
    149
    ooh wow damn... i didnt know that.

  9. Games   -   #9
    Formula1's Avatar Poster
    Join Date
    Sep 2003
    Location
    USA
    Posts
    3,786
    Yeah, come back in atleast 6-7 years and ask the same question, then maybe, just maybe, you might get a positive answer

  10. Games   -   #10
    Seedler's Avatar T__________________T
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Canada
    Posts
    4,644
    I've got a 4000+, I'll just OC that 3 times over
    Biostar XE T5
    i5-750 @ 4.0 GHZ stable (CM Hyper 212)
    2 x 2GB Cosair XMS3 DDR3 1600MHZ
    Radeon 5850 @ 866/1254MHZ
    Intel X25-M in RAID 0
    WD Caviar Black 2TB in RAID 0
    3 x Asus 25.5" VW266H LCD [Eyefinity]

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •