Your Ad Here Your Ad Here
Results 1 to 7 of 7

Thread: Norton Antivirus

  1. #1
    Livy's Avatar Simpleton
    Join Date
    Mar 2003
    Location
    Scotland
    Posts
    3,052
    just downloaded a few version of norton antivirus. i try to install them, just comes up, instalation ended prematurely because of an error, anyone had similar probs? or anyone got any ideas,
    im on win xp.

  2. Software & Hardware   -   #2
    zapjb's Avatar Computer Abuser BT Rep: +3
    Join Date
    Nov 2002
    Posts
    3,694
    Might be remnants from previous installs. Go the Symantec site & dl their tool for completely uninstalling any remnants of Norton products from your puter. Also a slight but real possibility that your copy is corrupt. GL

  3. Software & Hardware   -   #3
    Livy's Avatar Simpleton
    Join Date
    Mar 2003
    Location
    Scotland
    Posts
    3,052
    cant find then tool, i havent had any other symantect products on my computer, and i have 3 different versions that dont work.

  4. Software & Hardware   -   #4
    zapjb's Avatar Computer Abuser BT Rep: +3
    Join Date
    Nov 2002
    Posts
    3,694
    That's weird. Have any other AV products installed? Oh, I'm thinking by trying to install 3 Symantec products you probably left remnants in your registry. Also what versions & what is your OS? The devils in the details. More details.

  5. Software & Hardware   -   #5
    Poster
    Join Date
    Apr 2003
    Posts
    156
    can u link to that tool that gets rid of all there stuff plz!

  6. Software & Hardware   -   #6
    Livy's Avatar Simpleton
    Join Date
    Mar 2003
    Location
    Scotland
    Posts
    3,052
    i never even got the chance to install it just came up errors or didnt do anything before it came up the installer.
    im using win xp home, athalon 1500 mobile. 320mb ram.
    not got any av prods. looks through registry, nothing there.

    i got one version working, named norton antivirus (9x, 2k, me, xp) or something like that, but that just keeps coming up errors bout missing or corrupt files. and i cant uninstall it either.

    reformat on the way me thinks.

  7. Software & Hardware   -   #7
    zapjb's Avatar Computer Abuser BT Rep: +3
    Join Date
    Nov 2002
    Posts
    3,694
    Link may not work & use common sense & read about it. This may not be your product & or your OS. http://service1.symantec.com/SUPPORT/nsw.n...H89A/SYMCLN.EXE Edit: Link directs to dl direct not info pg. I got there from support (it's online & free). This one is for NSW2002(standard) & XP Pro. Think about this one, you're not being spoon fed. GL

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •