Your Ad Here Your Ad Here
Results 1 to 7 of 7

Thread: Autorun not working...

  1. #1
    Seedler's Avatar T__________________T
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Canada
    Posts
    4,644
    My cd/dvd autorun stopped working suddenly and whenever I pop cd/dvd into my drives, I need to manually go in and select setup.

    How did this happened and how do I enable it again?
    Biostar XE T5
    i5-750 @ 4.0 GHZ stable (CM Hyper 212)
    2 x 2GB Cosair XMS3 DDR3 1600MHZ
    Radeon 5850 @ 866/1254MHZ
    Intel X25-M in RAID 0
    WD Caviar Black 2TB in RAID 0
    3 x Asus 25.5" VW266H LCD [Eyefinity]

  2. Software & Hardware   -   #2
    Virtualbody1234's Avatar Forum Star BT Rep: +2
    Join Date
    Oct 2003
    Location
    Canada
    Posts
    11,497
    Open 'My Computer'>right click on CD/DVD drive icon>select Properties>Autoplay tab.

  3. Software & Hardware   -   #3
    Seedler's Avatar T__________________T
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Canada
    Posts
    4,644
    Yes I see the tab and the options for what you want the comp to do after autorun has initiated...

    But the problem is that autorun isn't functioning and there's nothing under that tab that will enable it or fix the problem.
    Biostar XE T5
    i5-750 @ 4.0 GHZ stable (CM Hyper 212)
    2 x 2GB Cosair XMS3 DDR3 1600MHZ
    Radeon 5850 @ 866/1254MHZ
    Intel X25-M in RAID 0
    WD Caviar Black 2TB in RAID 0
    3 x Asus 25.5" VW266H LCD [Eyefinity]

  4. Software & Hardware   -   #4
    lynx's Avatar .
    Join Date
    Sep 2002
    Location
    Yorkshire, England
    Posts
    9,810
    http://support.microsoft.com/kb/155217

    Link only works in IE (I thought microsoft weren't allowed to do that any more).
    .
    Political correctness is based on the principle that it's possible to pick up a turd by the clean end.

  5. Software & Hardware   -   #5
    Virtualbody1234's Avatar Forum Star BT Rep: +2
    Join Date
    Oct 2003
    Location
    Canada
    Posts
    11,497
    That link works with Firefox for me

  6. Software & Hardware   -   #6
    lynx's Avatar .
    Join Date
    Sep 2002
    Location
    Yorkshire, England
    Posts
    9,810
    I often get "Sorry, the page you requested is not available" when I try to view pages like this with Firefox, but they always work when I open them with IE.
    .
    Political correctness is based on the principle that it's possible to pick up a turd by the clean end.

  7. Software & Hardware   -   #7
    Seedler's Avatar T__________________T
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Canada
    Posts
    4,644
    thx much lynx and yes the link works in FF as well.
    Biostar XE T5
    i5-750 @ 4.0 GHZ stable (CM Hyper 212)
    2 x 2GB Cosair XMS3 DDR3 1600MHZ
    Radeon 5850 @ 866/1254MHZ
    Intel X25-M in RAID 0
    WD Caviar Black 2TB in RAID 0
    3 x Asus 25.5" VW266H LCD [Eyefinity]

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •