Your Ad Here Your Ad Here
Results 1 to 10 of 10

Thread: Adblock

  1. #1
    Alien5's Avatar μετά BT Rep: +6BT Rep +6
    Join Date
    Jun 2005
    Location
    Posts
    13,107
    I chose to block all images from this site in Firefox - now i cant see avatars, so i want to undo it - how do i do that?

  2. Software & Hardware   -   #2
    tesco's Avatar woowoo
    Join Date
    Aug 2003
    Location
    Canadia
    Posts
    24,069
    Tools->adblock -> find the url on the list and remove it...

  3. Software & Hardware   -   #3
    Alien5's Avatar μετά BT Rep: +6BT Rep +6
    Join Date
    Jun 2005
    Location
    Posts
    13,107
    im using adblock plus, i did Tools->adblock plus-> List all blockable elements but in that list theres no delete option..only able to add to the list

  4. Software & Hardware   -   #4
    peat moss's Avatar Software Farmer BT Rep: +15BT Rep +15BT Rep +15
    Join Date
    May 2003
    Location
    Delta B.C. Canada
    Posts
    10,816
    Quote Originally Posted by rossco View Post
    Tools->adblock -> find the url on the list and remove it...


    Thats just it there's quite a few that say Filesharingtalk .

  5. Software & Hardware   -   #5
    tesco's Avatar woowoo
    Join Date
    Aug 2003
    Location
    Canadia
    Posts
    24,069
    Quote Originally Posted by peat moss View Post
    Quote Originally Posted by rossco View Post
    Tools->adblock -> find the url on the list and remove it...


    Thats just it there's quite a few that say Filesharingtalk .
    Not much you can do about that though.

    edit: Just noticed that adblockplus has a search (edit->find [ctrl+f]).

  6. Software & Hardware   -   #6
    Alien5's Avatar μετά BT Rep: +6BT Rep +6
    Join Date
    Jun 2005
    Location
    Posts
    13,107
    thanks but i need to delete the whole lst and even with adbock disabled i still cant see any changes.

  7. Software & Hardware   -   #7
    peat moss's Avatar Software Farmer BT Rep: +15BT Rep +15BT Rep +15
    Join Date
    May 2003
    Location
    Delta B.C. Canada
    Posts
    10,816
    I 'd uninstall Adblock then delete the filters , reinstall Adblock . I'm using Adblock with Filterset G. tho not Plus .



    https://addons.mozilla.org/firefox/1136/
    Last edited by peat moss; 11-19-2006 at 04:23 PM.

  8. Software & Hardware   -   #8
    Alien5's Avatar μετά BT Rep: +6BT Rep +6
    Join Date
    Jun 2005
    Location
    Posts
    13,107
    i got a reply in a FF forum and it worked but now i cant chage the stylesheet back to synapse - its stuck on chromo

    If you blocked them via FFox:

    Menu path:
    Tools | Options ( in Windows), or
    Firefox | Preferences (in Mac), or
    Edit | Preferences (in *nix)
    ... then Content

    Find the "Load images automatically" option, then click on the Exceptions button to its right. Remove that site from the exceptions.
    Last edited by Alien5; 11-19-2006 at 04:43 PM.

  9. Software & Hardware   -   #9
    peat moss's Avatar Software Farmer BT Rep: +15BT Rep +15BT Rep +15
    Join Date
    May 2003
    Location
    Delta B.C. Canada
    Posts
    10,816
    Stuck on chrono ? Hey good be worse , Synapse sucks !

    Try uninstalling Adblock ?

  10. Software & Hardware   -   #10
    Alien5's Avatar μετά BT Rep: +6BT Rep +6
    Join Date
    Jun 2005
    Location
    Posts
    13,107
    Adblock is uninstalled, it wasnt Adblock after all.

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •