Your Ad Here Your Ad Here
Results 1 to 7 of 7

Thread: 3dsmax5 Help?

  1. #1
    echidna's Avatar Poster
    Join Date
    May 2003
    Location
    Vladivostok
    Posts
    397
    i finally got 3dsmax5 installed
    and now when trying to start i get this error;
    3dsmax performed an illegal operation blah . . .
    3DSMAX caused an invalid page fault in
    module AC1ST15.DLL at 017f:65fe1e3b.
    Registers:
    EAX=00000000 CS=017f EIP=65fe1e3b EFLGS=00210246
    EBX=bff77716 SS=0187 ESP=025ef610 EBP=025ef7dc
    ECX=00000000 DS=0187 ESI=011cf670 FS=6d67
    EDX=bff7024c ES=0187 EDI=00000001 GS=0000
    Bytes at CS:EIP:
    8b 10 8d 4e 04 8d 7e 14 89 11 8b 50 04 89 51 04
    Stack dump:
    00000001 011cf7f0 011cf7d0 64616f4c 7262694c 41797261 00000000 00000000 00000000 00000000 00000000 00000000 00000000 00000000 00000000 00000000
    followed by;
    3DSMAX caused an exception c06d007eH in module EMPROXY.DLO at 017f:65a25625.
    Registers:
    EAX=025efc44 CS=017f EIP=65a25625 EFLGS=00200246
    EBX=00000000 SS=0187 ESP=025efc08 EBP=025efc38
    ECX=e6848f30 DS=0187 ESI=65a26e0c FS=6d67
    EDX=81b96e34 ES=0187 EDI=00000000 GS=0000
    Bytes at CS:EIP:
    8b 45 f8 e9 ff 00 00 00 57 ff 76 08 ff 15 18 60
    Stack dump:
    00000001 00000000 65a20000 00000024 65a26e0c 65a29808 65a26db0 00000001 65a26fb2 00000000 00000000 0000045a 025efc70 65a252e6 00000000 025efc14
    if anyone knows and can spare the minute please help
    i'm just about ready to quit trying to learn to draw 3d
    thanx in advance

  2. Software & Hardware   -   #2
    The download may have been corrupted. Although the file is huge, you should download again.

  3. Software & Hardware   -   #3
    echidna's Avatar Poster
    Join Date
    May 2003
    Location
    Vladivostok
    Posts
    397
    most of my downloads are corrupt these days
    i don't know what the deal is

  4. Software & Hardware   -   #4
    Skillian's Avatar T H F C f a n BT Rep: +1
    Join Date
    Dec 2002
    Posts
    1,806
    Don't use auto search more so much that you get disconnected - that almost always results in a corruption.

  5. Software & Hardware   -   #5
    echidna's Avatar Poster
    Join Date
    May 2003
    Location
    Vladivostok
    Posts
    397
    the auto search more might be it
    is the resume between sessions OK though? i thought that would look after supenode changes?

  6. Software & Hardware   -   #6
    Skillian's Avatar T H F C f a n BT Rep: +1
    Join Date
    Dec 2002
    Posts
    1,806
    I still seem to get corruption there too. If I'm really looking for a corruption free download I start it downloaing and don't close the program til its finished.

  7. Software & Hardware   -   #7
    MagicNakor's Avatar On the Peripheral
    Join Date
    Nov 2002
    Posts
    5,401
    If I'm looking for corruption-free downloads, I don't use Kazaa.

    things are quiet until hitler decides he'd like to invade russia
    so, he does
    the russians are like "OMG WTF D00DZ, STOP TKING"
    and the germans are still like "omg ph34r n00bz"
    the russians fall back, all the way to moscow
    and then they all begin h4xing, which brings on the russian winter
    the germans are like "wtf, h4x"
    -- WW2 for the l33t

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •